Windows 10 vs. Windows 7

Münyr

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
Selamlar, entegre grafik birime sahip aşağıdaki bilgisayara sahibim;
Intel i5-3210 m 2.5 GHz
6 GB RAM
Intel HD 4000.
Bu bilgisayarda Windows 10'dan 7'ye geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçmeli miyim rahatlar mı bilgisayar. Ve Windows 7 desteği kesilmiş bir sistem LoL CS:GO Valorant oynuyorum. Ve bazı programları indirmem gerekirse sıkıntı yaşar mıyım? Bilgisayarım 8 yıllık laptop bu arada.

Intel i5-3210 m 2.5 GHz.
6 GB RAM.
Intel HD 4000.
Bu bilgisayarda Windows 10'dan 7'ye geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçmeli miyim rahatlar mı bilgisayar. Ve Windows 7 desteği kesilmiş bir sistem LoL CS:GO Valorant oynuyorum. Ve bazı programları indirmem gerekirse sıkıntı yaşar mıyım? Bilgisayarım 8 yıllık laptop bu arada.

8.1 yükle bence.

Enteresan programlar kullanmıyorsan veya gerek duymuyorsan Windows 7'ye geçebilirsin ama güncellemeleri yüklemeni önermem. Direkt windows update'i kapatmanı öneririm. Ek olarak ağ bağdaştırıcının sürücüsünüde indir, Windows 7'ye geçince kurarsın.

Intel i5-3210 m 2.5 GHz.
6 GB RAM.
Intel HD 4000.

Hocam iki sistemi de çok fazla kullandım bu soru arasında çok fazla kafam karıştı. Sisteminiz de Win 10 işkence gibi gelir Win 7 destek kesildi o daha çok işkence gibi gelir bence en iyisi Win 8.1 olur sisteminiz için.

Enteresan programlar kullanmıyorsan veya gerek duymuyorsan Windows 7'ye geçebilirsin ama güncellemeleri yüklemeni önermem. Direkt Windows Update'i kapatmanı öneririm. Ek olarak ağ bağdaştırıcının sürücüsünüde indir, Windows 7'ye geçince kurarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı