Windows 10 vs. Windows 7

Windows 7 güzel bir işletim sistemidir fakat desteği kesildi. En iyisi 8.1 kurmak.

Niye SSD varsa Windows 10 HDD varsa 8.1 öneriyorsunuz 5 yıllık laptopum var HDD, Windows 10 kurulu çok hızlı bir şekilde açılıyor.
Bu arada Windows 10 indir.

Eğer sen laptopu şarja takılı şekilde kulanıyorsan çok hızlı açılması normal.

Niye SSD varsa Windows 10 HDD varsa 8.1 öneriyorsunuz 5 yıllık laptopum var HDD, Windows 10 kurulu çok hızlı bir şekilde açılıyor.

Tamam hocam ben de HDD var 10 dk da açıldığı oluyordu Win 10'un benim gibi diyen bir ton kullanıcı var acaba kim haklı. Bu arada Win 8.1 ile karşılaştırma fırsatınız oldumu ben bir ara ikisini beraber kullanıyordum çok fark ediyor çok.

Şu an kullandığım bilgisayarda HDD ile Windows 10 kullanıyorum sistem açılırken can çekişiyor, hızlıdan kastınız kaç saniye?

Tamam hocam ben de HDD var 10 dk da açıldığı oluyordu Win 10'un benim gibi diyen bir ton kullanıcı var acaba kim haklı. Bu arada Win 8.1 ile karşılaştırma fırsatınız oldumu ben bir ara ikisini beraber kullanıyordum çok fark ediyor çok.
Bu konuda katılıyorum 8.1 gerçekten 10a göre daha performanslı. Sadece bi ara Photoshop kurmam gerekti ve hüsrana uğradım 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı