Windows 10 vs. Windows 7

Hocam 10 dakikada açılıyorsa senin diskte kesin bir sorun vardır. Hiç sağlığına baktın mı?

Evet hocam bütün programlarda %100 olarak gösteriyordu Hard Disk Sentinel ile baktım HD Tune'du sanırım programın adı o ile baktım. Hocam bende çok kullanmak isterim ama sadece açılış hızı değil çoğu şey ile çok yavaş geliyor Win 10.

Tamam hocam ben de HDD var 10 dk da açıldığı oluyordu Win 10'un benim gibi diyen bir ton kullanıcı var acaba kim haklı. Bu arada Win 8.1 ile karşılaştırma fırsatınız oldumu ben bir ara ikisini beraber kullanıyordum çok fark ediyor çok.

Windows XP mi kullanıyorsun 10dk ne.

Evet hocam bütün programlarda %100 olarak gösteriyordu Hard Disk Sentinel ile baktım HD Tune'du sanırım programın adı o ile baktım. Hocam bende çok kullanmak isterim ama sadece açılış hızı değil çoğu şey ile çok yavaş geliyor Win 10.
O zaman bir şeyler yanlış gitmiş. Şuanda aynı HDD yimi kullanıyorsun? Yeniden Windows 10 kurmayı denedin mi? 10 dakikada açılması imkansız çünkü.

Bir şey daha soracağım şu an anakarta gömülü orijinal Windows 10 anahtarım var. Microsoft'un sitesinden orijinal ISO'yu indirsem ürün anahtarı almama gerek olur mu?

O zaman bir şeyler yanlış gitmiş. Şu anda aynı HDD'yimi kullanıyorsun? Yeniden Windows 10 kurmayı denedin mi? 10 dakikada açılması imkansız çünkü.

Evet hocam aynısını kullanıyorum daha geçen hafta Win 8.1'in yanına kurup tekrar denedim. Sistemin sadece açılış hızı değil her şeyi ile çok yavaş HDD ile çekilecek dert değil.
Win 8.1 şu anda 15 saniye de açılıyor. Win 10 ise gerçekten 10 dakikada açılmıştı kardeşim için kurmuştum çok karıştırıyordu PC'yi.

Kardeşim onun açılmasını beklerken 2 tane dersini kaçırdı o gün Win 10'u sildim kardeşim canlı derslerini telefondan yapıyor.

(2 gün önce acaba dijital lisans gitmiş mi diye bir daha kurmuştum bütün driverları kendisi kurdu ama Google'ye girmesi 2 dk geçiyordu)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı