Windows 10 vs. Windows 7

Evet hocam aynısını kullanıyorum daha geçen hafta Win 8.1'in yanına kurup tekrar denedim. Sistemin sadece açılış hızı değil her şeyi ile çok yavaş HDD ile çekilecek dert değil.
Win 8.1 şu anda 15 saniye de açılıyor. Win 10 ise gerçekten 10 dakikada açılmıştı kardeşim için kurmuştum çok karıştırıyordu PC'yi.

Kardeşim onun açılmasını beklerken 2 tane dersini kaçırdı o gün Win 10'u sildim kardeşim canlı derslerini telefondan yapıyor.

(2 gün önce acaba dijital lisans gitmiş mi diye bir daha kurmuştum bütün driverları kendisi kurdu ama Google'ye girmesi 2 dk geçiyordu)
Güncel isoyu indirdiniz demi? Temiz kurulum denemediniz mi?

O zaman bir şeyler yanlış gitmiş. Şu anda aynı HDD'yimi kullanıyorsun? Yeniden Windows 10 kurmayı denedin mi? 10 dakikada açılması imkansız çünkü.

Hocam ben Win 7 kullanıyordum orijinal olanlara bedava Win 10a geçme fırsatı verildiğinde geçtim. Kuzenim beni kıskandı o da geçti onda da HDD vardı bakın yemin ediyorum kuzenim Win 10'dan o kadar nefret etti ki 1 hafta yalvarmış PC'yi yeniletti, SSD aldı. Şimdi de Win 7 kullanmaya devam ediyor bu genel bir sorun hocam siz SSD kullanmadığınıza emin misiniz?
Güncel ISO'yu indirdiniz değil mi? Temiz kurulum denemediniz mi?

Hocam Windows'u en az 5 kere kurmuşumdur her seferinde en günceli idi bir ara format atmaktan korktuğum için Win 7'den geçtikten sonra çok uzun süre kullandım en az 6 ay gibi bir süre.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı