Hayır çalışmadı. Servislerden kapatabiliyorum.
Windows'un kullanıcı kitlesine bakar mısınız? Belkiyorum.... AAAA evet, bilgisayarı kolay bir şekilde kullanmaya yarayan bir sistemde Update'in otomatik güncellemerini kapatmak için tee yerel grup düzenleyicisinden bir yere gidip oradan kapatman gerekiyor, pekiii, her kullanıcı bunu yapmak için araştırıyor mu? Hayır, Windows 7'e bak, otomatik güncelleştirme kapatma seçeneği nerede? Hemen Windows Update ayarlarında, bütün kullanacılar en ufak araştırma yapmadan istediği gibi kapatabilir. Umarım demeye çalıştığım şeyi anlatabilmişimdir.
Gereksiz uygulama? Örneğin? Yani Windows'u olduğu gibi kullanıyorum. Microsoft Edge gereksiz? Posta uygulaması? Telefonunuz? Microsoft Store?
Candy Crush? Dolby Acces? Başlat menüsündeki uygulama önerileri? Technopat bile formatlama rehebrinde gereksiz uygulamarı kaldırıyor.
Güncel sistemler için çıkmış bir işletim sistemi. Tasarımı bile daha ağır. İşlemesi gereken daha fazla doku ve piksel var. Windows Güvenlik Duvarının performansından oldukça memnunum fakat HDD ile muazzam kastırdığını da biliyorum. Bu dediğiniz bir oyunun remasteredı çıktığında, oyunun ilk halindeki donanımla remasteredı açmaya, sonrada ama bu kasıyor demeye benziyor.
Hayır sorun görünümle ilgili değil, görünümü yüzünden kasan işletim sistemi Vista idi, Windows 10'un kasmasının sebebi farklı, Windows 10'un kasmasının ve gereksiz sistem kullanmasının sebebi servisler, görünüşü değil, Windows Visa'dan sonra çıkan Windows'lar aslında taban olarak Vista'yı kullanır.
Merhaba? Odaklanma yardımı? ? ?
Pekiiiii, buna niye ihtiyaç var? Soruyorum... AAAA, sistem hizmetleri ikide bir bildirim gönderiyor, Windows 7'de odaklanma yardımcısı yok, e gerekte yok.
Hayır, çökmedi. Pentium Dual Core T3200 işlemcili laptopuma da kurdum Windows 10, bazen bazı şeyler yavaş çalışıyordu fakat 4 gb ram 250 gb SSD ile gayet idare ediyordu. Hiç bir güncellemede çökme yaşamadım. 4 farklı Windows cihazım var. Güncelleme sonrası mavi ekran bile almadım
Çevremde hatta bu forumda bile güncelleme yüzünden sistemi çökenler var, sizinki çökmemiş, ne güzel, inşallah çökmez.