Windows 10 vs Windows 7

Sınırlı bir süre.
İyi de ne fark eder? Yahu arkadaşım, güncelleme geldiğinde çok basit bir bildirim alıyorum. Güncelleme var, şimdi indirmek ister misin? Evet dersem o an indiriyor. İndirdikten sonrada bana diyor ki "Şimdi mi kurayım, yoksa yatmanı mı bekleyeyim?" Bekle dersem ben sistemi kullanmazken yapıyor. Bu kadar basit.
Hayır hayır, Windows onu kapatma diye ekstra hizmet koymuş, programla da kapatabiliyorsun ama bir şey olmuyor.
Bak anlamamak için ısrar ediyorsun ama ben update servisi kapalı olarak sistemi 1.5 seneye yakın kullandım. Medic hizmeti de devre dışı bırakılabiliyor. Başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan hemde!

İyi de ne fark eder? Yahu arkadaşım, güncelleme geldiğinde çok basit bir bildirim alıyorum. Güncelleme var, şimdi indirmek ister misin? Evet dersem o an indiriyor. İndirdikten sonrada bana diyor ki "Şimdi mi kurayım, yoksa yatmanı mı bekleyeyim?" Bekle dersem ben sistemi kullanmazken yapıyor. Bu kadar basit.
En fazla 1 ay duraklatabilitorsun ve ben 1 aydan fazla süre istiyorum, isteselerdi sadece benim istediğim zaman güncelleme yapmalarını sağlayabilirlerdi, bu bir bahane olamaz. Eğer ben durdurmak istiyorsam durdurabilmem lazım ama sistem izin vermiyor.
Bak anlamamak için ısrar ediyorsun ama ben update servisi kapalı olarak sistemi 1.5 seneye yakın kullandım. Medic hizmeti de devre dışı bırakılabiliyor. Başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan hemde!
Hayır, medic servisi kapatamazsın. Windows izin vermiyor.

Medic Servis'i kapatamıyorsun.
Bak bana inanmıyorsun ya, sana kanıtlı atayım hocam.
1622543184609.png

Updatei devre dışı bıraktım, Medic'i manuel hale getirdim ve kapattım. Update artık çalışmıyor.

Bak bana inanmıyorsun ya, sana kanıtlı atayım hocam. Eki Görüntüle 1051021
Updatei devre dışı bıraktım, Medic'i manuel hale getirdim ve kapattım. Update artık çalışmıyor.
Medic'i devre dışı bırakmayı dene ve hatayıda bana gönderirsen sevinirim, o tekrar devreye sokacak Update'i.

Medic'i devre dışı bırakmayı
İhtiyacım yok. Kapatmam yeterli. Manuel hale getirdiğin zaman, sen elinle başlatmadıkça tetiklenmiyor. Updatei güncelleme yapması için çok basit bir şekilde tetikledim. Güncellemeleri denetlemesini istedim. Sonuç resimde değil mi? Hala inananmamakta ısrarcıysanız gerçek başka diyebileceğim bir şey yok. Hizmet kapalı, update devre dışı, hiç bir şekilde güncelleme kontrol edemiyor. Daha ne diyeyim ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı