Windows 10 vs Windows 7

O elle bölümünü "devre dışı" yapmana izin vermiyor, istediği zaman tekrar devreye sokacak update'i, bu böyle çalışıyor.
Sokamıyor. Bunun için kanıtımda var. Medic servis devreye giriyor eğer updatei tetiklerseniz. Fakat medic çalışıp, update serivisini açamıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar kavganın sebebi nedir ona göre bende dahil olayım. :D

Hocam Update hizmetinin kapatılmasını engelleyen medic hizmetinin kapatılmasını engelleyen bir hizmet var herhalde bizde işte Update hizmetinin kapatılmasını engelleyen medic hizmetinin kapatılıp kapatılmayacağına dair bir tartışma yapıyoruz.

Sokamıyor. Bunun için kanıtımda var. Medic servis devreye giriyor eğer updatei tetiklerseniz. Fakat medic çalışıp, update serivisini açamıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Update tuşuna basarken değil, bilgisayar yeniden başlarken kafasına göre devreye sokuyor.

Evet, okuduğumu anlama problemim var, sen bana Windows Update'i devre dışı bıraktığını söylüyorsun ve bir fotoğraf gönderiyorsun, ben de diyorum ki, o alttaki medic hizmeti tekrar Update'i devreye sokacak ve sen medic hizmetini devre dışı bırakamazsın, ayrıca Update'i servisler manüsünden kapatmanın bazı dezavanatajları var, yukarıda yazdım.

Hocam bizde medic hizmetini "elle" yaptığımız için sizin söylediğiniz şey olmuyor diyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı