Windows 10 vs Windows 7

Hocam bizde medic hizmetini "elle" yaptığımız için sizin söylediğiniz şey olmuyor diyoruz.
Hayır oluyor, bizzat bende oldu, önceden Windows 10 nasıl acaba diye bilgisayarıma indirmiştim, Update otomatik güncelleme yapınca iki serviside kapatmayı denedim (medic'i elle'ye aldım çünkü devre dışı kalmıyor). Sonra yeniden Update hizmetini devreye soktu.

Kanka çok iyi ya sende çekirdek al ve izle :D
ikramım olsun
1622544353887.png

@1372653 bir video daha var :) Onda da kasıtlı olarak Medici açıyorum. Hani çalışsın da değerli updateini açsın diye :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Az önce sana bilgisayarını yeniden başlatırken açıyor dedim.

Kısaca tartışmanın sonucu:
GNU/Linux>Windows.

Hayır oluyor, bizzat bende oldu, önceden Windows 10 nasıl acaba diye bilgisayarıma indirmiştim, Update otomatik güncelleme yapınca iki serviside kapatmayı denedim (medic'i Elle'ye aldım çünkü devre dışı kalmıyor). Sonra yeniden Update hizmetini devreye soktu.

Hocam bende güncelleme yap dedim ona rağmen yapmadı :D
bende hiç kendini aktif etmedi o hizmet.

Sonra yeniden Update hizmetini devreye soktu.
Ya, hocam video attım. Daha ne anlatıyorsunuz, gözünüzü seveyim. Allahınız aşkına! Yalvarıyorum daha neyi uzatıyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buyrun, çok değerli medic servisimiz updateini başlatamıyor.
Az önce sana bilgisayarını yeniden başlatırken açıyor dedim.
Onu da yapayım. Birazdan dönmüş olurum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı