Windows 10 vs Windows 8.1 Oyun Performans Testleri

Merhaba arkadaşlar.

Bu konu altından sizlere hazırladığım Windows 10 oyun performans testlerini sunmak istiyorum.

Detaylı bilgiler açıklama kısımlarında yazıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Devamı istenirse güncelleyebilirim.

Gayet güzel. Eğer elinizde mevcutsa Euro Truck Simulator 2 testi yapabilir misiniz? Teşekkürler.

Gayet güzel. Eğer elinizde mevcutsa Euro Truck Simulator 2 testi yapabilir misiniz? Teşekkürler.
Konu düzenleme seçeneği çıkmadığı için buradan yolluyorum mecburen.

Dostum birşey soracağım, ETS2'de ölçeklemeyi en sona getirdiğinde(%400 sanırım hatırlamıyorum) FPS 60'ın altına düşüyor değil mi ?

Ek : Videoların başında ayarları göstermeni tavsiye ederim.

Soruyu tam anlamadım. Kayıt programından dolayı FPS stabil kalmıyor. Kayıt programı olmadan daha stabil sonuçlar alabiliyorum.
Öneri için teşekkür ederim. Bundan sonraki videolarda ayar kısmını çekeceğim.

Şunu söylüyorum, ETS2'de bir grafik ayarı var ölçekleme diye. Onu en üst ayara çekince FPS bir hayli düşüyor değil mi ?

Galiba Windows 10 için bir süre daha beklememiz gerecek.

Hocam Gta5 test karşılaştırmasında, son çıkan Becnchmark değerlerini göremedim. Ordan ortalamaya bakarsak, herşeyin aynı olduğu sadece işletim sisteminin farklı olduğu pclerde windows 10 vs windows 8.1 görme şansımız daha çok olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…