Windows 10 vs Windows 8.1 Oyun Performans Testleri

Merhaba arkadaşlar.

Bu konu altından sizlere hazırladığım Windows 10 oyun performans testlerini sunmak istiyorum.

Detaylı bilgiler açıklama kısımlarında yazıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Devamı istenirse güncelleyebilirim.

Gayet güzel. Eğer elinizde mevcutsa Euro Truck Simulator 2 testi yapabilir misiniz? Teşekkürler.
Konu düzenleme seçeneği çıkmadığı için buradan yolluyorum mecburen.

Soruyu tam anlamadım. Kayıt programından dolayı FPS stabil kalmıyor. Kayıt programı olmadan daha stabil sonuçlar alabiliyorum.
Öneri için teşekkür ederim. Bundan sonraki videolarda ayar kısmını çekeceğim.

Soruyu tam anlamadım. Kayıt programından dolayı FPS stabil kalmıyor. Kayıt programı olmadan daha stabil sonuçlar alabiliyorum.
Öneri için teşekkür ederim. Bundan sonraki videolarda ayar kısmını çekeceğim.
Şunu söylüyorum, ETS2'de bir grafik ayarı var ölçekleme diye. Onu en üst ayara çekince FPS bir hayli düşüyor değil mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı