Arkadaşımın yeni aldığı Acer marka laptopa Windows kurarken Wi-Fi istedi. Ben de CMD'den taskkill /f /ım koduyla başlayan komutla geçtim ama şu an Wi-Fi olmadığı için hiçbir driveri kuramıyorum. Wi-Fi nasıl kurabilirim?
Arkadaşımın yeni aldığı Acer marka laptopa Windows kurarken Wi-Fi istedi. Ben de CMD'den taskkill /f /ım koduyla başlayan komutla geçtim ama şu an Wi-Fi olmadığı için hiçbir driveri kuramıyorum. Wi-Fi nasıl kurabilirim?
Acer'ın sitesinde sürücüler direkt Windows 11 uyumlu gözüküyor. Driver sorunu yaşayabilirsiniz.
Ama Windows 10 kullanmak istiyorum derseniz, verdiğim linkten laptopun model kodunu girerek driverları indirebilirsiniz. Driver sorunu yaşarsanız Windows 11 kurabilirsiniz.
Burada A315-510p icin olan modelin sadece Windows 11 icin driverlari var. Ben Windows 10 yuklemistim ve tam model bu değil. Yine de bu modelin driverlarini mi indirmeliyim?
Windows 11 ile Windows 10 driverlarının, en azından Wi-Fi driverı için, çok fark yaratacağını sanmıyorum. Bende de aynı durum var; Windows 10 için olan driverı Windows 11'de kullanıyorum. Yukarıda verdiğim siteden seri numarasını girerek en doğru driverı bulabilirsin, dostum.