Çözüldü Windows 10 Wi-Fi Görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xOmeRx

Hectopat
Daha fazla  
Mobilden yazıyorum, yanlıs platforma açtıysam şimdiden özür dilerim.

Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum, gördügünüz gibi böyle bir problemle karşılaştım. En son 2 gün önce olmuştu. Aç kapa ile düzeldi ancak bugun bir daha karşılaştım, aç kapa da kar etmedi. Wi-Fi tamamen yok olmuş durumda. Yardimlarinizi bekliyorum.

Çözüm
Merhabalar,
Benzer sorunu yaşadım, çözüme ulaştım.
Yaptıklarım;

- Daha sonra Denetim Masası -> Ağ ve Internet -> Ağ ve Paylaşım Merkezi -> Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin penceresinden Wi-Fi'ı devre dışı Bıraktım, hemen sonrasında etkinleştirdiğimde sorun kendiliğinden çözüldü.

Sorun yaşayanlara şimdiden geçmiş olsun.
Merhabalar öncelikle eğer wireless sürücünüz yüklü değilse yükleyin. Eğer yüklüyse farklı bi cihazı bilgisayara bağlayıp, bilgisayarına farklı bir driver sürümünü veya farklı driver yükleyin... İyi günler.

Mobilden yazıyorum, yanlıs platforma açtıysam şimdiden özür dilerim.

Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum, gördügünüz gibi böyle bir problemle karşılaştım. En son 2 gün önce olmuştu. Aç kapa ile düzeldi ancak bugun bir daha karşılaştım, aç kapa da kar etmedi. Wi-Fi tamamen yok olmuş durumda. Yardimlarinizi bekliyorum.

Sürücü kaynaklı olabilir. Aygıt yöneticini kontrol edin, aygıtta bi sorun varsa gözükür.

Bazen klavye kısayoluyla da hallolabiliyor. Fn tuşuyla Wifi için bir tuş varsa deneyin.

Uzak bir ihtimal de olsa programlar da bu konularda etkili olabiliyor. Mesela bazı MSI modellerinde WebCam'i programdan da kapatabiliyorsunuz ve baya donanım bile gözükmüyor... Benzeri bir durum olma ihtimali de olabilir, bir ihtimal...

Dostum Wi-Fi kullanmadığım için çok emin değilim ancak sağ altta uçak modu aktif görünüyor sanki?
Ağ ve Paylaşım Merkezi içerisinde sol taraftan "Bağdaştırıcı Ayarlarınızı Değiştirin" bölümüne gelip kablosuz ağın aktif olup olmadığını kontrol eder misin?

Uçak modu kapalı. Açık olunca mavi oluyor o simge.

388761

Sürücülerinize bakın. Olmadıysa verdiğim bağlantıdaki adımları uygulayın.

Microsoft

İlginiz için teşekkür ederim ancak yukarıda paylaşılan kodları CMD'ye girmem de sonuç vermedi. Sanırım tek çarem yeniden formatlamak.

Laptopu 2014 yılında aldım. İlk önce Windows 7 Ultimate sürüm kullanmıştım. Sonra 8.1 ve 10'a geçtim. Ancak Windows 10 Wi-Fi problemleri sürü gibi çok fazla bu yüzden Windows 7'ye geri dönmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginiz için teşekkür ederim ancak yukarıda paylaşılan kodları cmd ye girmemde sonuç vermedi.Sanırım tek çarem yeniden formatlamak.
Laptopu 2014 yılında aldım.İlk önce windows 7 ultimate sürüm kullanmıştım.Sonra 8.1 ve 10 a geçtim. Ancak windows 10 wifi problemleri sürü gibi çok fazla bu yüzden windows 7 ye geri dönmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz ?
Bende bir kere olmuştu windows olay günlüğü ve olay toplayıcısını kapattığımda wifi de gidiyordu bir kontrol et istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcısı başlığını genişletip fotoğrafını atın. Eğer üzerinde ünlem işareti varsa donanım kimliği paylaşın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı