Windows 10 Wi-Fi ve Ethernet ayni anda kullanırken Wi-Fi'yi öncelikli yapmak

yigit.ked

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Hatay iskenderun
Hem Wi-Fi hem Ethernet kullanıyorum bazen Wi-Fi'ya geciyorum bazen Ethernet ama bunu daha hizli yapmak istiyorum.

1716843544861.png

Normalde yaparken Ethernet'i devre disi birakmazsam Wi-Fi baglansam bile Ethernet'te bagli kalıyor. Bunu Ethernet'i devre disi birakmadan Wi-Fi'ya baglandigimda otomatik olarak Wi-Fi gecsin baglantiyi kesince otomatik Ethernet gecmesini istiyorum. Yani Ethernet'in oldugu yere Wi-Fi'yi koymak istiyorum. Onceden Wi-Fi'ya baglaninca otomatik Wi-Fi oluyordu.

Simdi Wi-Fi'ya baglanip bir de Ethernet'i devre disi birakmam gerekiyor.

Nasıl cozecegim sabah format attim format atmadan önce de boyleydi.

Hem Wi-Fi hem Ethernet kullanıyorum bazen Wi-Fi'ya geciyorum bazen Ethernet ama bunu daha hizli yapmak istiyorum.

Eki Görüntüle 2206561

Normalde yaparken Ethernet'i devre disi birakmazsam Wi-Fi baglansam bile Ethernet'te bagli kalıyor. Bunu Ethernet'i devre disi birakmadan Wi-Fi'ya baglandigimda otomatik olarak Wi-Fi gecsin baglantiyi kesince otomatik Ethernet gecmesini istiyorum. Yani Ethernet'in oldugu yere Wi-Fi'yi koymak istiyorum. Onceden Wi-Fi'ya baglaninca otomatik Wi-Fi oluyordu.

Simdi Wi-Fi'ya baglanip bir de Ethernet'i devre disi birakmam gerekiyor.

Nasıl cozecegim sabah format attim format atmadan önce de boyleydi.
Sanırım ethernet kablosunu sökmek veya devre dışı bırakmak dışında bir yöntem yok belki devre dışı bırakıp hızlıca geri açmak için masaüstüne kısayol yapabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı