Windows 10, Windows 7 keyi kabul eder mi ?

Devinim

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Elimde Windows 7 seriali var. Technopat'ta Windows 10 yükseltme rehberi yayınlanmış ama ben o şekilde yükseltme yapmak istemiyorum. Sıfırdan windows kurar gibi yapmak istiyorum, windows 10 kurulum medyası hazırlasam krulum esnasında windows 7 keyimi girsem keyi kabul eder mi ? Yoksa illede msaüstünden girip mi yükseltme yapmam gerekmekte. Masaüstünden videodaki gibi windows 10'a yükseltme yapsam bir sefer bir dahaki windows 10 kurulumda linsansımı yükselttiğim için sıfırdan kurulum yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir anahtar verilince o anahtari etkinlestirmeden baska bir PC'de o anahtari kullanabilir miyim ?
Yeni verilen anahtar etkinleşir mi bilmiyorum ama OEM Windows 7 anahtarımı başka bilgisayarlarda etkinleştirdim ben. Daha sonra etkinleştirdiğim bilgisayarda Windows 10 yükseltmesini de yaptım. Otomatik etkinleştirilmişti o da.

Evet revize işlemi ile. Rehberdeki gibi yükseltme yapmanız gerek. Daha sonra temiz kurulum yapabilirsiniz.
Windows 7 keyimin windows 10 keyine çevrilmesinden bahsetmişsiniz, bana yükseltme işleminden sonra yeni bir key mi verecek yoksa elimdeki windows 7 keyi windows 10 için uygun bir key haline mi getirilecek ?
yeni key veriyorsa nasıl alabilirim işlem nasıl yürüyor?

Windows 7 keyimin windows 10 keyine çevrilmesinden bahsetmişsiniz, bana yükseltme işleminden sonra yeni bir key mi verecek yoksa elimdeki windows 7 keyi windows 10 için uygun bir key haline mi getirilecek ?
yeni key veriyorsa nasıl alabilirim işlem nasıl yürüyor?
Yeni key veriliyor ancak siz bunu görmüyorsunuz. Zaten windows 10 kurmak için keye ihtiyacınız olmayacak. Key isteyen yerleri atlayacaksınız, bilgisayar internete bağlandığında otomatik olarak aktif olacak.

Yeni key veriliyor ancak siz bunu görmüyorsunuz. Zaten windows 10 kurmak için keye ihtiyacınız olmayacak. Key isteyen yerleri atlayacaksınız, bilgisayar internete bağlandığında otomatik olarak aktif olacak.
Peki donanımsal bir arıza oldu, bilgisayarı değiştirmek zorunda kaldık o zaman ne olacak?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı