Windows 10 ''Windows düzgün yüklenemedi'' hatası

ozaylol

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Bugün bilgisayarıma format için USB'ye Windows 10 ISO dosyasını yazdırdım ve boot edince biraz bekleyin yazdı ve bekleyince bilgisayar kapandı. Bende tekrar boot için menüye girecekken Windows düzgün yüklenemedi yazdı. Ne yapabilirim?

Sistem bilgilerinizi yazın. BIOS'ta TPM 2.0 açık mı? Kapatıp (disable) deneyin.

Casper N240 şu an 2 kere daha denedim BIOS'a girip tekrar USB'den boot edip kuracağım eğer olmazsa bilgilendiririm.

Sistem bilgilerinizi yazın. BIOS'ta TPM 2.0 açık mı? Kapatıp (disable) deneyin.

Hocam tekrar bilgilendirme yapacağım boot ederken yer yok yazıyor biçimlendir dersem ne olur?

Casper N240 şu an 2 kere daha denedim BIOS'a girip tekrar USB'den boot edip kuracağım eğer olmazsa bilgilendiririm.

Hocam tekrar bilgilendirme yapacağım boot ederken yer yok yazıyor biçimlendir dersem ne olur?
Hangi aşamada diyor?

Birimi sil deyin. 100 MB, 16 MB, 500 küsur MB olanları da birimi sil deyip silin. Sonrasında "yeni" ye tıklayın ve onaylayıp devam edin.

Hocam bu şekilde dediğiniz gibi yapıyorum.

Birimi sil deyin. 100 MB, 16 MB, 500 küsur MB olanları da birimi sil deyip silin. Sonrasında "yeni" ye tıklayın ve onaylayıp devam edin.

Hocam nasıl yapacağım bayağı amatörüm bu konularda bilgisayarın kendi diskinidemi siliceğim.

Dosya Ekleri

• 1679836912054-100755519.jpg
    1679836912054-100755519.jpg
    255,5 KB · Görüntüleme: 28
Bilgisayar zaten toplam 32 GB model N240 bakabilirsiniz.
İyi de hocam. Windows kurduktan sonra yer kalmaz.

Bilgisayar zaten toplam 32 GB model N240 bakabilirsiniz.

Sistem dahil USB dahil her şeye sil diyorum doğru anladım?
USB o ekranda görünmez. Görünenleri silin ve tek disk kalınca "yeni" ye tıklayın. Onaylayıp devam edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı