Windows 10 Windows failed to start. 0xc0000428 hatası nasıl giderilir?

alexandros

Hectopat
Yer
Providenciales
Merhaba, bu hatadan önce sisteme korsan Sniper Elite indirmiştim. Setupı tamamladıktan sonra sistemi tekrar yeniden başlatmamı istedi ve yeniden başlattığım gibi bu hata karşıma çıktı. Donanımsal mı yoksa indirdiğim dosya yüzünden mi oldu bilmiyorum. Sistem bayağı eski çünkü.

IMG_20250314_203930.jpg

IMG_20250314_203930.jpg

Verilen adımları uygulayıp kurulum medyası ile sisteminizi başlatıp sisteminizi onarma modundan onarmayı deneyin. Bu sorun bildiğim kadarıyla yazılımsal, verilen açıklama bu yönde çünkü. İlgili sürücünün imzası bulunamamış.

Windows installation Disc'im yok, nereden bulabilirim?

Arkadaşlar, işletim sistemi olarak LTSB kullanıyordum. Onarmak için USB'ye güncel Windows 10 mu yazdırmam lazım yoksa LTSB mi? Fark eder mi?

Verilen adımları uygulayıp kurulum medyası ile sisteminizi başlatıp sisteminizi onarma modundan onarmayı deneyin. Bu sorun bildiğim kadarıyla yazılımsal, verilen açıklama bu yönde çünkü. İlgili sürücünün imzası bulunamamış.

Adımları uyguladım onarma modu işe yaramadı. Windows onaramadı dedi. Önceki sürüme geri dön seçeneğini denedim geri dönülemiyor sistemi sıfırlayın dedi. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı