Windows 10 "Windows Otomatik Onarıma hazırlanıyor" hatası

Androwoda

Hectopat
Katılım
30 Kasım 2020
Mesajlar
64
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
6 gb
SSD veya HDD modeli
SSD (Model bilinmiyor
Ekran kartı
ATI RADEON HD 4600 Series
Anakart
(Bilinmiyor)
İşlemci
Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz
Benim arkadaşım bilgisayarını bir ara güncelleme sırasında kapatmıştı ve bilgisayarı tekrar açtığında tamamen siyah bir ekran ile karşılaşmıştı. Bu sorun için bir tamirciye götürmüştü. Yapıldıktan sonra bilgisayarı tekrar açtığında ilk olarak mavi ekranda "bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı bilgisayarınız yeniden başlatılacak" diye bir hata alıp (Arkadaşımın bana ilettiği kadarıyla.) daha sonra "Windows Otomatik onarıma hazırlanıyor" ekranı açıldı ve hala daha şu an bilgisayarın yaptığı herhangi bir eylem yok. (Ben 9. sınıf bilişim öğrencisiyim ama benim bilgim yetmediği için buraya bildirmek zorunda kaldım. Anlayışlı davranır iseniz sevinirim.)
 
Siz bi temiz kurulum yapmayı deneyin büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Çünkü dosyalarınız bozulmuş gibi gözüküyor. Her gördüğünüz tamirciye de bilgisayarınızı emanet etmeyin. Hiç bir değişiklik yapmadan para da almış olabilir. Hatta daha kötüsü anlamıyorsanız parçalarınızı bile daha kötüleriyle değiştirmiş olabilir.
 
Siz bir temiz kurulum yapmayı deneyin büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Çünkü dosyalarınız bozulmuş gibi gözüküyor. Her gördüğünüz tamirciye de bilgisayarınızı emanet etmeyin. Hiçbir değişiklik yapmadan para da almış olabilir. Hatta daha kötüsü anlamıyorsanız parçalarınızı bile daha kötüleriyle değiştirmiş olabilir.

Tamam arkadaşıma denemesini söylerim. Öneriniz için teşekkürler. Aynı zamanda arkadaşım ile ben ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Ben ona sizin dediklerinizin benzerini ona şöylemiştim ama kendisi iyi bir tamirci olduğunu söyledi. Ama ayrı şehirlerde yaşadığımız için ona peki
İyi bir tamirci bulma konusunda yardımcı olamadım. Tekrardan teşekkürler İyi günler/Geceler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı