Windows 10, Windows Phone 8′i tarihe gömecek!

• Konuyu başlatan Neutral
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 812
Microsoft’un Windows Phone işletim sistemini neden ihmal ettiği belli oldu! Windows Phone’un sonu geldi, yaşasın Windows 10!

Windows-10-mobile-pc-smartphone-728x364.jpg

Windows Phone platformu, bariz bir biçimde Microsoft tarafından ihmal ediliyor. Hayranları tarafından her ne kadar övülse de, bu işletim sisteminin bir ton eksikliği ve hatası var. Windows Phone için hazırlanan sosyal medya uygulamalarında bile, Android ve iOS verisyonlarında sunulan pek çok özellik bulunmuyor, bulunsa bile kalite yönünden en ucuz Android telefonları bile aratan bir deneyim ile karşılaşılıyor.

Microsoft’un bu platforma ilişkin planları sonunda belli oldu. Microsoft’un resmi Lumia Twitter hesabından gelen bir açıklama, Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonların da gelecekte Windows 10′a yükseltilmesinin planlandığını ilan ediyor. Tabii bu güncelleme bile, Windows Phone’un uygulama fakirliği problemine çare olacak bir yenilik değil.

WP7 platformundaki cihazlar, Microsoft tarafından WP8 layık görülmemiş ve yüzünden bir gece içinde atıl bir işletim sistemi versiyonuyla adeta ortada kalmışlardı. Bu hatasından ders aldığı anlaşılan şirket, en eski Windows Phone 8 akıllı telefonları bile Windows 10′a yükselterek günah çıkartmayı hedefliyor.

cats.jpg

Kaynak: Techno-Labs

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklernizr katılmıyorum. Daha 2 gün önce Developers için güncelleme geldi,buda halen gelişmeye devam ettiğine dair kanıt. Ayrıca Windows 10,tek platform diyorlardı ,gayet güzel olacak. Wp8'in altyapısı hazırlanıyor. Eminimki Microsoft güzel bir sürpriz yapacak. Bilmiyorum Windows Phone kullanıcısı ise'niz ,bizim gibi sende heyecanlı olman lazım,çünkü ortada bir ,gelişmeye çalışan ve gelişen işletim sistemi var, gelişmesini izlemek keyif veriyor.(şahsen).
Ayrıca uygulama eksikliği wp ile ilgili değil, uygulama geliştiricilerin ve oyun yapımcıların ,belkide Google onlara parayı bastırdı uygulama gelmesini engelledi. Google korktuysa yapmayacağı iş değildir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı