Windows 10 Wireless Adaptör Uyumsuzluk Sorunu

Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Merhaba herkese. Dell N5010 laptopumu Windows 7'den Windows 10'a geçirecektim fakat uyumluluk yerinde bir hata ile karşılaştım. Sanırım Wireless Driver'ı Windows 10 ile uyumlu değilmiş. Yani bu Windows 10'a geçince wireless kullanamayacağım anlamına mı geliyor? Teşekkürler...

_20150731_015839.JPG

Laptopu Windows 10'a yükseltmek istiyorum lütfen yardım eder misiniz?

Aynı sorun bende de var. Win 10 u kurmak da kararsızım

Merhaba herkese. Dell N5010 laptopumu Windows 7'den Windows 10'a geçirecektim fakat uyumluluk yerinde bir hata ile karşılaştım. Sanırım Wireless Driver'ı Windows 10 ile uyumlu değilmiş. Yani bu Windows 10'a geçince wireless kullanamayacağım anlamına mı geliyor? Teşekkürler...

Eki Görüntüle 92567

Eki Görüntüle 92567

Aynı sorun bende de var. Win 10 u kurmak da kararsızım

Windows 10 için sürücüler henüz tam olarak yapılandırılmadığı için bekleyebilirsiniz şimdilik... Veya ethernet bağdaştırıcısı ile internete çıkabilirsiniz güncel sürücü yayınlanana kadar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı