14 Plus veya 14 Pro Max 2025'te alınır mı?

• Konuyu başlatan ege_xx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 234
A15 Bionic hızlı ve çoğu kişiye yeterli ama RAM konusu 13'te sıkıntılı 14'te halen daha iyi fakat aradaki fiyat farkına değecek fiyat farkı yok, fazla pahalı kalıyor 14. en kötü 14 PM veya 15 Plus alınmalı, önerim 14 PM'dir promotion ve dinamik ada yüzünden.
Şu an güvenilirlik durumundan dolayı 2.elde başka yere bakmaz, seçenek konusunda da dediğim gibi model belli değil plus veya pm. Babam; sosyal medya, kamera ve alo alo olarak kullanacak bu durumda bakınca 35 için ikisi de alınır değil mi? bana öyle geliyor. Mesela normal şekilde sıfır olarak piyasaya bakınca 128 lik 13 fiyatı. Ne dersiniz? Pro max her türlü alinir gibi zaten ama şu an cevap vermek için plus içinde soruyor oluyorum.

Babanız 120Hz kullanmadıysa Plus alınabilir ama satmak istediğinizde biraz daha düşük teklif alırsınız.

Selamlar, babam son dönemde kullandığı telefonda sorunları olduğu için telefon teknik servisi olan arkadaşına söylemiş, o da 14 Plus veya Pro Max ayarlayabileceğini belirtmiş. Benim sorum da 14 Pro Max veya Plus alınır mı?
Hatta tamamıyla spesifik soru sormak gerekirse 12 GB RAM ile 17 Pro Max çıkmışken 6 GB RAM'li iPhone 14 alınır mı?
14 pro max bence son modellere gore cok daha sorunsuz bir model, tek eksisi agir.

14 Plus bilemiyorum ya, Pro Max daha mantıklı olabilir. Başka bir telefon alma imkanınız yok mu? 16e şu an çok mantıklı geliyor bana, 39.699 TL'ye alınabiliyor.

AI özelliklerini kullanabilmek için 15 pro ve üstü model gerekir. Asla yavaş veya yetersiz bir telefon değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı