Windows 10 yedekleri bulunamıyor

Makaleler
2
Kameram çalışmıyor. EBA'da yarın toplantı olacak ve kamerayı çalıştırmam lazım. Önceden ses gelmediğinde yedeğimi yükleyerek düzelttim fakat şöyle bi' sıkıntı var: Yedeği yükledikten sonra hep güncelledim, 2004 yükledim fakat yedeklerimi bulamıyorum. Windows.old'u sildiğim için mi oldu? Yoksa başka bi sebepten kendi mi silindi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Old'u sildiğiniz için olabilir fakat sistemle herhangi bir oynama yapmadıysanız her gün başına bir yedek alıyor diye biliyorum ben, eğer devre dışı bırakmadıysanız yedeğiniz mutlaka vardır. Driver ile ilgili mi sorun var? Sisteme geri yükleme yapmadan halledebiliriz.

Windows Old'u sildiğiniz için olabilir fakat sistemle herhangi bir oynama yapmadıysanız her gün başına bir yedek alıyor diye biliyorum ben, eğer devre dışı bırakmadıysanız yedeğiniz mutlaka vardır. Driver ile ilgili mi sorun var? Sisteme geri yükleme yapmadan halledebiliriz.
Çok ısındığından bozulduğunu düşünüyorum ama olay başka. Omegle'de insanları trollerim diye ManyCam indirdim ondan sonra bozuldu. Kamera uygulamasına girince şu hatayı veriyor. 2 tane sorun var şuan. İzninize ihtiyacımız var diyor fakat her izni verdim.

Sorunların ekran görüntüsünü paylaşın.
2. sorunu şuan göremiyorum ama galiba sürücü hatasıydı 2.si.
1599686603991.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı