Windows 10 Yerel Hesap ile kurulum

Yoo karşıma direk sürüm numara falan geliyor eskisi gibi. :D
Onu demiyorum. Tam olarak şunu diyorum:
bahsettiğim ayar.png

Tabi her sistemde e-posta yazmayabilir. Bazı sistemlerde "Windows Kullanıcısı" yazıyor, o zaman sorun yok. Ama bazı sistemlerde böyle olabiliyor.

Onu demiyorum. Tam olarak şunu diyorum:
Eki Görüntüle 456621
Tabi her sistemde e-posta yazmayabilir. Bazı sistemlerde "Windows Kullanıcısı" yazıyor, o zaman sorun yok. Ama bazı sistemlerde böyle olabiliyor.
Hadi diyelim E-Posta yazsa ne olacak. Şuan bilgisayar ev kullanıcısı yani arada ev halkı kullanır. Dışarıda veya yurt gibi ortamlar olsa neyse ne zararı var ki? Benim için önemli olan senkronizasyon yapmaması ve her başladığında şifre, PIN istememesi. ;) Tek kaldığı profil resmi veya E-Posta hatırlatması önceden giriş yapıldığı için. Onu da kaldırabilir hatırlatması istenilmiyorsa. Yine de teşekkürler.

Hadi diyelim E-Posta yazsa ne olacak. Şuan bilgisayar ev kullanıcısı yani arada ev halkı kullanır. Dışarıda veya yurt gibi ortamlar olsa neyse ne zararı var ki? Benim için önemli olan senkronizasyon yapmaması ve her başladığında şifre, PIN istememesi. ;) Tek kaldığı profil resmi veya E-Posta hatırlatması önceden giriş yapıldığı için. Onu da kaldırabilir hatırlatması istenilmiyorsa. Yine de teşekkürler.
Haklısın ancak ben özellikle de o konuda takıntılıyım. Bilgisayarcıda formatlanan bilgisayarlarda mesela orada USER yazması falan beni deli eder. Ya da kaldırdığım e-postanın yazması falan beni çok sinir eder.
Şu anki kurulumumda şifre kullanmam şart zira bilgisayarda 2 kullanıcı var ve otomatik giriş olayı beni sinir ediyor. Sürekli oturumu kapatıp diğer hesaba geç falan başa çıkamadığım için 2 hesaba da şifre koydum. Hatta kendi hesabımı Microsoft hesabıma çevirdim ancak istemeyenler de haklı olarak kurulumda zorlanınca deli oluyor.

kolay gelsin öncelikle dizüstü bilgisayarımda parolo korumasını kaldırmak için yerel hesaba geçtim ancak bağlı olduğumuz diğer masaüstü bilgisayarımın açılış ekranı disütüne bilgisayarıma döndü bu konu hakkında yardım edebilecek varmı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı