ÇAĞDAŞ ATEŞ
Picopat
Şu an Windows kullanıyorum değiştirmeyi düşünüyorum.
Eğer Windows 7 istiyorsan Windows 7 Superlite diyerek Youtube'da aratabilirsin. Fakat sana önerim Dualboot yapman oyun oynamadığın zamanlarda Linux'a geç, oynayacağın zamanlar ise Windows'a geri dönersin.Tamam iyi reviOS mantıklı Win 7min reviOS mu az harcar?
RAM konusunda.
Eğer Windows 7 istiyorsan Windows 7 superlite diyerek YouTube'da aratabilirsin. Fakat sana önerim dualboot yapman oyun oynamadığın zamanlarda Linux'a geç, oynayacağın zamanlar ise Windows'a geri dönersin.
MTA GTA SA'nın multiplayer hali mi? Zula bence ağır bir öde-kazan oyunu.
Dual bott naao yapılor.
''Dual bott'' yapmak için öncelikle bir 4 veya 8 GB'lik bir flash belleğe ihtiyacın var. Sonra ise rufus programını ve kullanacağın iso'yu indirmelisin. İso dosyanı indirdikten sonra Rufus programını aç ve iso dosyanı seç.Dual bott naao yapılor.
"Dual bott" yapmak için öncelikle bir 4 veya 8 GB'lik bir flash belleğe ihtiyacın var. Sonra ise Rufus programını ve kullanacağın ISO'yu indirmelisin. ISO dosyanı indirdikten sonra Rufus programını aç ve ISO dosyanı seç.
Eki Görüntüle 620434
Bilgisayarının MBR veya GPT olduğunu öğrenmen gerekiyor, internetten bakabilirsin.
Başlata bas ve bekle. Ondan sonra flash bellek bilgisayarda takılı dururken bilgisayarı yeniden başlat ve F12 tuşuna bas (sende değişebilir) ve Boot ekranından flashını seç. Ondan sonrası kurulum ekranı.
Windows'un modu olarak Ghostspectre'nin Superlite sürümünü kullanıyorum ve Dualboot yaptım ve Kubuntu ile kullanıyorum. Revios'u indirmeyi düşündüm fakat Ghost Toolbox harika bir şey. Ve NLite programının ücretsiz versiyonu çok kısıtlı diye biliyorum.Zula kesinlikle oynayacağım diyorsanız bence Windows 10+istediğiniz GNU/Linux dağıtımı ile dual boot yapın, Windows 10 için format atmadan önce ISO'yu düzenlemek için NTLite indirerek ISO'daki istemediğiniz gereksiz hizmetleri, programları kaldırın lakin bunları yaparken bilinçli olun çünkü düzenlediğiniz ISO ile sistem kararsız çalışabilir, o yüzden ISO düzenleme işi bittikten sonra VirtualBox indirip düzenlediğiniz ISO'yu deneyin. Sistem kararsız çalışıyorsa o zaman ReviOS gibi sistemlere bakabilirsiniz.
ReviOS
NTLite
NTLite indirmek için
DSK kalacak D diskinw kurcsm boyle yapacağım.Zula kesinlikle oynayacağım diyorsanız bence Windows 10+istediğiniz GNU/Linux dağıtımı ile Dual Boot yapın, Windows 10 için format atmadan önce ISO'yu düzenlemek için NTLite indirerek ISO'daki istemediğiniz gereksiz hizmetleri, programları kaldırın lakin bunları yaparken bilinçli olun çünkü düzenlediğiniz ISO ile sistem kararsız çalışabilir, o yüzden ISO düzenleme işi bittikten sonra Virtualbox indirip düzenlediğiniz ISO'yu deneyin. Sistem kararsız çalışıyorsa o zaman revios gibi sistemlere bakabilirsiniz.
ReviOS
NTLite
NTLite indirmek için
ReviOS, Windows 10'un bir modifiyesi.Windows 10 gibi fakat gerçekten hızlı fakat sen Windows 10 yerine başka bir işletim sistemi istiyorsun. O yüzden Windows 7 ile herhangi bir linux dağıtımı ile Dualboot yap.DSK kalacak D diskinw kurcsm boyle yapacağım.
Revios, Windows 10'un bir modifiyesi. Windows 10 gibi fakat gerçekten hızlı fakat sen Windows 10 yerine başka bir işletim sistemi istiyorsun. O yüzden Windows 7 ile herhangi bir Linux dağıtımı ile dualboot yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.