Peki FPS artışı olur mu?

Cok artis veya dusus olacagini sanmiyorum. Fakat Linux'ta bir hile var. Fshack ve sharpness sayesinde FPS'de cok deli artislar yapabiliyoruz. Carsamba gunu onu da nasıl yapacagini anlatirim. Eger simdi Linux Mint Cinnamon yukleyeceksen yukledikten sonra yazilim yöneticisinden Steam ve protonup-qt yukle.

Linux Mint Cinnamon ISO'sunu surdan yukleyebilirsin: https://mirrors.kernel.org/linuxmint/stable/20.3/linuxmint-20.3-cinnamon-64bit.iso

@mahmutgözkıraz3452 eve geldim, yapalım mı senin işleri?

Son düzenleme:

Hocam şu Linux'teki hile nasıl oluyor? Rehber hazırlar mısınız? İlgimi çekti bayağı merak ediyorum şu anda.

Örneğin ablam bilgisayarına Windows 11 kurmuştu. 4 GB RAM den dolayı çok RAM kullanıyo diye direk sıfır Windows 10 kurduk fakat 3,8 GB RAM filan kullanıyo boşta

Hocam şu Linux'teki hile nasıl oluyor? Rehber hazırlar mısınız? İlgimi çekti bayağı merak ediyorum şu anda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle o kullandığınız harddisk ile işiniz zor. SSD almanız gerekiyor öncelikli olarak. Yoksa özellikle yavaşlık hep olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…