Windows 10 Yükleme Sorunu

BlackSea57

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Windows 10 kurulumunda dosyaları yüklerken %74 civarına geldiğinde "Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın. Hata kodu: 0x8007025D"
bu hatayı veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum yapmanızı öneriyorum kesin çözümdür yükseltilerek kurulan işletim sistemleri eski sistem dosyalarını kullanarak stabilitesi kaybediyor ve bunun üzerine nice şikayetler ortaya çıkıyor mesela yüksek bellek kullanımı gibi.Sizden ricam boot yaparak yani temiz kurulum yaparak kurmanız.

O zaman kurulum yaptığın harici aygıta imajı bir daha yazdır ve ISO u bir daha indirerek dene. Bu arada etkisi olur mu bilmiyorum ama BIOS ayarlarını defaulta alıp- belki etkisi bile yoktur :) - da denemeni öneririm.

Bende öyle yapmayı planlıyorum. İş çıkısı deneyeceğim. Diğer işletim sistemlerini kuramıyorum nedense biçimlendirme ekranında diskler görünmüyor. Sata driver kurmam gerekliymiş sanırsam. Windows 10 formatında böyle bir sorun çıkmadı ama ondada %74 e gelince sıkıntı çıkarıyor. Anakartım msı b150 gamign m3 disk görmeme problemini bileniniz varsa paylaşsın bizimle :) 120 gb ssd ye kurulum yapıyorum bu arada disk 1 aylık çalışır durumda.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı