Peki Windows 10'un hangi sürümünü tavsiye edersin en yeni sürümünü mü yükleyeyim.
Windows 10 Home kurun bence RAM kullanımı daha az Windows 10 Pro'ya göre.
Peki Windows 10'un hangi sürümünü tavsiye edersin en yeni sürümünü mü yükleyeyim.
SSD 10 için idealdir güncel sistemde hdd kullanmak ne kadar mantıklı sizce arkaplanda çalışan uygulamalar windows update hdd için ne kadar yeterli bende birçok sistemde hdd ile denedim ssd ile daha fazla verim aldım ezbere konuşan ben değilim eğer sistemde performans istiyorsan ssd şart sonra verim alamadım kasma donma oluyor bahaneleri olmasın.Ben kullanıyorum bu zamana kadar da böyle bir şey yaşamadım.
Anlamıyorum Windows 10 = SSD algısını HDD ile de gayet iyi çalışıyor anlayın bunu ezbere konuşmayın.
Kaç tane HDD ile Windows 10 denedim SSD ile aynı seri şekilde çalışıyor.
Öyle bir şey yok şu anda 4 GB RAM ile E7500 sistemde kullanıyorum sorun yaşamıyorum.
SSD 10 için idealdir güncel sistemde HDD kullanmak ne kadar mantıklı sizce arka planda çalışan uygulamalar Windows Update HDD için ne kadar yeterli bende birçok sistemde HDD ile denedim SSD ile daha fazla verim aldım ezbere konuşan ben değilim eğer sistemde performans istiyorsan SSD şart sonra verim alamadım kasma donma oluyor bahaneleri olmasın.
Siz bu ayarları yaparak kullanıyor olablirsiniz.Sanıyorsunuz ki Herkes sizin gibi kullanmak isteyecek ayar yapacak şunu kabullenin eski sistemler için ssd olmadan 10 stabil değildir.Bildiğimiz var ki söylüyoruz bizde.Ben kasma donma yaşamadım (önceden işlemci OC ayarlarım stabil olmadığı için sıcaklıklar yüzünden hafif kazmalar oluyordu ama şu anda stabil ve hiçbir kasma yok) E7500 işlemci ile kullanıyorum Windows 10 ama ekstra olarak ayar yaptım 3 tane
1. nihai performans
2. Windows'u performans moduna aldım.
3.sanal bellek aradım HDD'den.
Bu ayarları yaparak akıcı bir şekilde Windows performansı alıyorum.
Ve i5 11400F ile E5200 ile ve E7500 işlemciler ile birlikte HDD varken kullandım E7500 sistemi SSD varken de kullandım
Ryzen 3 3100 sistemi SSD ile kullanıyorum ve hiçbir şekilde performans farkları yok.
Hatta üsteki 3 ayarı yapınca SSD rahatlığına erişiyor bilgisayar.
Hayır yavaş çalışmaz gayet iyi çalışır (diski bölmeyin ve sanal bellek Atay'ın bilgisayara o zaman 4 GB RAM eksikliği kapanıyor)
@BrokenHeartS
@The Snow Patrol.
İşte bir yanlış bilgi daha tamam SSD daha iyi performans sunar ama sizin söylediğiniz de bir eksiklik var.
Ben kullandığım için söylüyorum.
Şu an sadece (1 haftadır belki bu ayarları kullanıyorum) öncesinde kullanmıyordum.
Hiçbir şekilde takılma donma yaşamadım sadece bir tek Edge açılırken bir süre bekliyor o kadar (SSD sistemimde de aynı şekilde bekliyor)
80GB HDD ile kullandım 160GB HDD ile kullandım ve 1TB HDD ile de kullandım kasmıyor ve takılmıyor artık bunun neresinğ anlamıyorsunuz.
@BrokenHeartS
@The Snow Patrol.
İşte bir yanlış bilgi daha tamam SSD daha iyi performans sunar ama sizin söylediğiniz de bir eksiklik var.
Ben kullandığım için söylüyorum.
Şu an sadece (1 haftadır belki bu ayarları kullanıyorum) öncesinde kullanmıyordum.
Hiçbir şekilde takılma donma yaşamadım sadece bir tek Edge açılırken bir süre bekliyor o kadar (SSD sistemimde de aynı şekilde bekliyor)
80GB HDD ile kullandım 160GB HDD ile kullandım ve 1TB HDD ile de kullandım kasmıyor ve takılmıyor artık bunun neresinğ anlamıyorsunuz.
Peki ya adamın HDD markası kötü ise? Veya diğer sistem parçaları eski ise? HDD ve diğer parçalar kötü ise yiyorsa Windows 10 geçsin.
LTSB veya LTSC sürümlerine geçsin o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.