Format atmak için Windows 10 USB disk hazırladım Rufus'ta. MBR olarak yaptım. BIOS'tan ayarları yaptım. Flash'ı takıyorum ve bana 5 saniye içinde bir tuşa bas diyor, basıyorum ve sonra 1 saniyelik Windows logosu geliyor gidiyor. Sonra aşağıdaki ekteki gibi oluyor.
(Ekteki 2 fotoğraf arasında gidip geliyor, anladınız işte.) Not: Fanlar bazen hızlı dönüyor.
Dediğiniz herşeyi biliyorum, ilk defa format atmadım 9 kere format attım bu bilgisayara. Ama bencede flash bellekten kaynaklı gibi geliyor hocam. 3 farklı İSO indirdim.
Ben açıkçası kurdum Windows 10 fakat format ile değil direk ISO nun içindeki setupu açtım. Bu arada bendede ekran kartı olarak x1600 var. Eğer ki setupu açıp kurulum yaparsanız yardımcı olabilirim ekran kartı driverını yüklemeniz için. Çünkü Windows 10'da güncellenmiyor, başka bir yoldan yapılıyor.
Ben açıkçası kurdum Windows 10 fakat format ile değil direk ISO'nun içindeki setupu açtım. Bu arada bende de ekran kartı olarak X1600 var. Eğer ki setupu açıp kurulum yaparsanız yardımcı olabilirim ekran kartı driverını yüklemeniz için. Çünkü Windows 10'da güncellenmiyor, başka bir yoldan yapılıyor.