P Pc2000 Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 108 4 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar. Windows 10 yüklüyorum ama bu sorunu yaşıyorum.
Çözüm Berkay Davas 4 Şubat 2021 Pc2000 dedi: İşte attığim videodaki gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... Creation Tool'dan ISO dosyasına çıkartıp Rufus ile yazın. Sisteminiz UEFI olmayabilir. Rufus'ta MBR seçmeniz gerekiyor. Creation Tool UEFI olarak hazırlamış USB'yi. Ayarlar bu şekilde olmalı.
Pc2000 dedi: İşte attığim videodaki gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... Creation Tool'dan ISO dosyasına çıkartıp Rufus ile yazın. Sisteminiz UEFI olmayabilir. Rufus'ta MBR seçmeniz gerekiyor. Creation Tool UEFI olarak hazırlamış USB'yi. Ayarlar bu şekilde olmalı.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Şubat 2021 #2 Kurulum USB'sini nasıl hazırladınız? Artı 0 Eksi
KS KS P Pc2000 Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 108 4 Şubat 2021 #3 Berkay Davas dedi: Kurulum USB'sini nasıl hazırladınız? Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi sitesinden, 64 Bit. Berkay Davas dedi: Kurulum USB'sini nasıl hazırladınız? Genişletmek için tıkla... Bir de Windows kurulum ekranı gelmeden önce bu geliyor. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Kurulum USB'sini nasıl hazırladınız? Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi sitesinden, 64 Bit. Berkay Davas dedi: Kurulum USB'sini nasıl hazırladınız? Genişletmek için tıkla... Bir de Windows kurulum ekranı gelmeden önce bu geliyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Şubat 2021 #4 Pc2000 dedi: Windows'un kendi sitesinden 64 Bit. Genişletmek için tıkla... Bunu sormuyorum. ISO dosyasını USB'ye yazarken Rufus'ta hangi ayarları yaptınız? Artı 0 Eksi
Pc2000 dedi: Windows'un kendi sitesinden 64 Bit. Genişletmek için tıkla... Bunu sormuyorum. ISO dosyasını USB'ye yazarken Rufus'ta hangi ayarları yaptınız?
KS KS P Pc2000 Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 108 4 Şubat 2021 #5 Berkay Davas dedi: Bunu sormuyorum. ISO dosyasını USB'ye yazarken Rufus'ta hangi ayarları yaptınız? Genişletmek için tıkla... Rufus'tan yapmadım dosyayı. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Bunu sormuyorum. ISO dosyasını USB'ye yazarken Rufus'ta hangi ayarları yaptınız? Genişletmek için tıkla... Rufus'tan yapmadım dosyayı.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Şubat 2021 #6 Pc2000 dedi: Rufus'tan yapmadım dosyayı. Genişletmek için tıkla... Tamam da nasıl yaptın, sorunu çözmek istiyor musun, kerpetenle laf mı alacağız? Artı 0 Eksi
Pc2000 dedi: Rufus'tan yapmadım dosyayı. Genişletmek için tıkla... Tamam da nasıl yaptın, sorunu çözmek istiyor musun, kerpetenle laf mı alacağız?
KS KS P Pc2000 Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 108 4 Şubat 2021 #7 Berkay Davas dedi: Bunu sormuyorum. ISO dosyasını USB'ye yazarken Rufus'ta hangi ayarları yaptınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Berkay Davas dedi: Tamam da nasıl yaptın, sorunu çözmek istiyor musun, kerpetenle laf mı alacağız? Genişletmek için tıkla... İşte attığim videodaki gibi yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Bunu sormuyorum. ISO dosyasını USB'ye yazarken Rufus'ta hangi ayarları yaptınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Berkay Davas dedi: Tamam da nasıl yaptın, sorunu çözmek istiyor musun, kerpetenle laf mı alacağız? Genişletmek için tıkla... İşte attığim videodaki gibi yaptım.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Şubat 2021 #8 Pc2000 dedi: İşte attığim videodaki gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... Creation Tool'dan ISO dosyasına çıkartıp Rufus ile yazın. Sisteminiz UEFI olmayabilir. Rufus'ta MBR seçmeniz gerekiyor. Creation Tool UEFI olarak hazırlamış USB'yi. Ayarlar bu şekilde olmalı. Artı 0 Eksi Çözüm
Pc2000 dedi: İşte attığim videodaki gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... Creation Tool'dan ISO dosyasına çıkartıp Rufus ile yazın. Sisteminiz UEFI olmayabilir. Rufus'ta MBR seçmeniz gerekiyor. Creation Tool UEFI olarak hazırlamış USB'yi. Ayarlar bu şekilde olmalı.
KS KS P Pc2000 Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 108 4 Şubat 2021 #9 Berkay Davas dedi: Creation Tool'dan ISO dosyasına çıkartıp Rufus ile yazın. Sisteminiz UEFI değil. Rufus'ta MBR seçmeniz gerekiyor. Creation Tool UEFI olarak hazırlamış USB'yi. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki UEFI olmadığını nasıl anladınız? Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Creation Tool'dan ISO dosyasına çıkartıp Rufus ile yazın. Sisteminiz UEFI değil. Rufus'ta MBR seçmeniz gerekiyor. Creation Tool UEFI olarak hazırlamış USB'yi. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki UEFI olmadığını nasıl anladınız?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Şubat 2021 #10 Pc2000 dedi: Anladım. Peki UEFI olmadığını nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Rapid arayüzü eski geldi. Emin olmak için BIOS'a bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Pc2000 dedi: Anladım. Peki UEFI olmadığını nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Rapid arayüzü eski geldi. Emin olmak için BIOS'a bakabilirsiniz.