Creation Tool'dan ISO dosyasına çıkartıp Rufus ile yazın. Sisteminiz UEFI olmayabilir. Rufus'ta MBR seçmeniz gerekiyor. Creation Tool UEFI olarak hazırlamış USB'yi.İşte attığim videodaki gibi yaptım.
Windows'un kendi sitesinden, 64 Bit.Kurulum USB'sini nasıl hazırladınız?
Bir de Windows kurulum ekranı gelmeden önce bu geliyor.Kurulum USB'sini nasıl hazırladınız?
Bunu sormuyorum. ISO dosyasını USB'ye yazarken Rufus'ta hangi ayarları yaptınız?Windows'un kendi sitesinden 64 Bit.
Rufus'tan yapmadım dosyayı.Bunu sormuyorum. ISO dosyasını USB'ye yazarken Rufus'ta hangi ayarları yaptınız?
Tamam da nasıl yaptın, sorunu çözmek istiyor musun, kerpetenle laf mı alacağız?Rufus'tan yapmadım dosyayı.
Bunu sormuyorum. ISO dosyasını USB'ye yazarken Rufus'ta hangi ayarları yaptınız?
İşte attığim videodaki gibi yaptım.Tamam da nasıl yaptın, sorunu çözmek istiyor musun, kerpetenle laf mı alacağız?![]()
Creation Tool'dan ISO dosyasına çıkartıp Rufus ile yazın. Sisteminiz UEFI olmayabilir. Rufus'ta MBR seçmeniz gerekiyor. Creation Tool UEFI olarak hazırlamış USB'yi.İşte attığim videodaki gibi yaptım.
Anladım. Peki UEFI olmadığını nasıl anladınız?Creation Tool'dan ISO dosyasına çıkartıp Rufus ile yazın. Sisteminiz UEFI değil. Rufus'ta MBR seçmeniz gerekiyor. Creation Tool UEFI olarak hazırlamış USB'yi.
Rapid arayüzü eski geldi. Emin olmak için BIOS'a bakabilirsiniz.Anladım. Peki UEFI olmadığını nasıl anladınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.