Bilgisayarımı USB aracaılığı ile Windows 8.1'den Windows 10'a güncelleyeceğim fakat arkadaşım C diskindeki veriler gider falan dedi, bu tarz şeyler olur mu?
Bilgisayarımı USB aracaılığı ile Windows 8.1'den Windows 10'a güncelleyeceğim fakat arkadaşım C diskindeki veriler gider falan dedi, bu tarz şeyler olur mu?
Yükseltme sırasın da gitmez. Fakat sıfır kurulum yapıyorsan diskleri silersen gider. Siz yine de flash belleğiniz varsa yedeklerinizi oraya alın.
Yani şöyle bilgisayarda 200 GB aile fotosu varonları USB ile yedeklemem pek mümkün değil.
C diskindeki verileri D diskine alırsam bir şey olur mu peki? Yani D diski sıfırlanıyor mu?
D diskine verileri atıp D diskini silmezseniz gitmez.Yani şöyle bilgisayarda 200 GB aile fotosu varonları USB ile yedeklemem pek mümkün değil.
C diskindeki verileri D diskine alırsam bir şey olur mu peki? Yani D diski sıfırlanıyor mu?
Dostum sana önerim ufak bir meblağ vererek onları Google One a taşıman ben öyle 500 gba yakın aile sırları harddiski uploadladım harddiski de formatladım ikinci bilgisayarıma taktım.Yani şöyle bilgisayarda 200 GB aile fotosu varonları USB ile yedeklemem pek mümkün değil.
D diskiniz, C diskinden bölümlendirerek mi oluşturuldu yoksa fiziki olarak ayrı bir disk mi var?
Fiziki olarak var ise sorun yok ama eğer bölümlendirerek oluşturduysanız C'yi sildiğiniz zaman diğer disk bölümüde birleşeceği için veriler silinir. Siz ne olur ne olmaz Cloud platformlarına bir yedek alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.