Windows 10 yüklü harddisk farklı bilgisayarda çalışır mı?

Doqixd07

Hectopat
Merhabalar bilgisayarım bad System Config info hatası veriyordu ve çözülmüyordu bende 120GB SSD aldım ve geldiği zaman Windows kuracağım. Sorum şudur ki ben bad System hatası aldığım harddiski Windows yüklediğim SSD'den görebilir miyim içindeki bilgilere ulaşabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bilgisayarım bad System Config info hatası veriyordu ve çözülmüyordu bende 120GB SSD aldım ve geldiği zaman Windows kuracağım. Sorum şudur ki ben bad System hatası aldığım harddiski Windows yüklediğim SSD'den görebilir miyim içindeki bilgilere ulaşabilir miyim?
Sanırım öyle bir şey vardı ama ben emin konuşmayayım.

Bu konuda olabileceği yazıyor ama Windows 10 + Windows 7 bu. 2 tane Windows 10 çalışır mı bilmiyorum ama yüksek ihtimal çalıştıracaktır.

Bios tan yeni aldığın ssd yi boot'larsan olabilir. İçindeki bilgilere erişebilirmisin emin değilim ama.
boot'u farklı pc den yapacağım usb belleğim olmadığı için bilgisayarcıya win10 pro kurdurtacağım. kurup eve gelince de biostan boot sırasını ayarlayacağım bilgilere erişirim diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı