Çözüm Windows 10 Yükseltirken nldrv.sys Mavi Ekran Hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
287
Yer
İstanbul
Bilgisayarınızda NetLimiter kurulu ise Insider Preview sürümlerine yükseltme yaparken mavi ekran hatası alabilirsiniz. Hatanın sebebi NetLimiter'ın sürücüsü olan nldrv.sys dosyasıdır.

Çözüm olarak yazılımı kaldırıp yükseltme sonrası tekrar kurabilirsiniz.

Selamın aleyküm abi sana nasıl ulaşacağımı göremedim bir konu hakkında yardım isteyeceğim senden
Bende PackardBell TJ75 var bios güncelleme bitti yeniden başlat dedi yaptım ekran gelmiyor.
bu çözümünü deneyemedim dizüstü pc de ROG Connect tuşu yok diye biliyom bu durumu nasıl gerçekleştirebilirim bana lütfen yardımcı olurmusun proje yetiştirmem gerekiyor.
Şimdi den teşekkür ederim kolay gelsin abi.
  1. USB belleği FAT32 dosya sistemi ile biçimlendir.
  2. Buradan 1403 sürüm BIOS'u indir.
  3. BIOS dosyasının adını C5FZ olarak değiştir. Uzantısı ile birlikte dosya adı şöyle olmalı: C5FZ.CAP
  4. Dosyayı tek başına USB bellğe at.
  5. Belleği bilgisayarın arkasındaki beyaz USB portuna tak.
  6. Şimdi ROG Connect tuşuna ışık yanıp sönmeye başlayıncaya kadar basılı tut. Işık yanıp sönmeye başlayınca elini çek.
  7. Işık sönme işlemi bitince bilgisayarı normal bir şekilde aç. Açılmazsa 1503 BIOS dosyası ile işlemi tekrarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…