Windows 10 yükseltme ve SSD

cn77

Hectopat
Windows 7 home premium olan işletim sistemini cesaretimi toplayıp Windows 10'a yükselttim. Steam Oyunlarını ve kullandığım birkaç programı denedim. Hepsi sorunsuz olarak Çalışıyor. Etkinleştirme başarılı oldu. Bu açıklamalardan sonra birkaç sorum olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

1-DP55WB anakarta SSD takmayı düşünüyorum. Hangi SSD'yi önerirsiniz.
2-İSO dosyasını indirdim ama single language olanı değil diğerini indirdim. Sorun olur mu?
3-SSD takınca Windows 10 lisansında problem olur mu?
4-Temiz kurulum yapmak istersem Win 10'u nasıl etkinleştiririm? Ürün Anahtarı yok :(

Sistem bilgilerim;
İ3 530 2.93 (3.2 olarak kullanıyorum)
Anakart DP55WB
Ekran Kartı 650 ti Boost
8 gb ram
650 W silver 80+ güç kaynağı
Hyper tx3 evo işlemci soğutucu

Ek olarak, önceden araştırırken, Windows 10 HDD'den SSD'ye klonlama yapmayı Gösteren bir video vardı. Masaüstü için değil Dizüstü içindi. Teorik olarak aynı olacağını umut ediyorum. Bu konudaki tecrübelerinizden de faydalanmak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım casper kolonlama yazılımının adı tam olarak nedir? Ben de aynısını yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@01murat

Bu videoda anlatılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı