Windows 10'a 2 tane işletim sistemi nasıl kurulur?

kenan360

Hectopat
Windows 10 kullanıyorum, Windows 10 ile birlikte Phoenix OS Android işletim sistemini birlikte kullanmak istiyorum. İnternetten biraz araştırma yaptım, insanlar PC açılışında işletim sistemi seçme ekranını getirip oradan Windows 10mu yoksa Phoenix mi onu seçip sorunsuz bir şekilde giriş yapıyorlar, peki ben bu şekilde nasıl giriş yapabilirim?

Buton bende aktif, basmadım tabi ama HDD kullanıyorum, garip geldi.. (geç yazdığım için kusura bakmayın, modem, kablo falan uğraştım.)
Sizde 0 yazıyor, bende satırlarda sırayla,
144124
2542
2542
141582
2542 sanırım küçültme yapılabilecek oran.

Buton bende aktif, basmadım tabii ama HDD kullanıyorum, garip geldi. (geç yazdığım için kusura bakmayın, modem, kablo falan uğraştım.)
144124.
2542.
2542.
141582.

Öncelikle teşekkür ederim, bende neden böyle bilmiyorum, bunun için bir konu açtım. Attığım SSD'e o küçültme erkanında bir uyarı var uyarıda taşınmaz öğeler var diyor bunu açtığım konudaki bir arkadaş söyledi.
Buton bende aktif, basmadım tabii ama HDD kullanıyorum, garip geldi. (geç yazdığım için kusura bakmayın, modem, kablo falan uğraştım.)
144124.
2542.
2542.
141582.

Neyse ben hallettim zaten size de teşekkür ediyorum zaman ayırıp yardım ettin için.
Bu linkteki programı kullanarak halletim şimdi işletim sistemi kuracağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı