Windows 10'a Bluetooth Ekleme

Hiç gecikme yaşamadım. Harika bir şekilde kullanıyorum. Misalen az önce Katana Zero oynadım harikaydı.

Valla Bluetooth ve Wifi bağlantıları bütün masaüstü anakartlar için artık standart olarak gelmeli yeni anakartlar artık böyle çıksa bari ya bazı bir kaç model anakartlar da var ama dileğim bütün anakartlar da standart olması yani uygun fiyatlı anakartlar da bile artık bu donanımlar tümleşik olarak gelmeli

Bluetooth 5.0 bir adaptörle asla sorun yaşamazsınız. Çoklu cihazları sayı olarak fazla destekliyor. 4.0'a göre mesafe farkı da var.

Dosya Ekleri

• Specifications-or-features-of-Bluetooth.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 60
Bağlayamama sebebin ne ? Hangi adımları uyguladın.
Şöyle yapman lazım, Bluetooth adaptör etkinse.
1. Kontrolcünün önünde bulunan micro usb girişinin hemen üstündeki tuşa basılı tutacaksın
2. Üzerindeki X tuşu daha hızlı yanıp sönmeye başlayacak.
3. Bilgisayarda Bluetooth kısmından cihaz ekle diyeceksin.
4. Kontrolcünün listede çıkması lazım. Bas ve bağla.

söylediklerini zaten yaptım. ama hangi oyunda denemeliyim ? çalışıp çalışmadığını 1 senedir bende daha hiç kullanmadım.

söylediklerini zaten yaptım. ama hangi oyunda denemeliyim ? çalışıp çalışmadığını 1 senedir bende daha hiç kullanmadım.
Hangi oyun derken, zaten üzerindeki xbox ışığı sabit yanıyorsa çalışıyordur. Yani bağlıdır. İstediğin bir oyuna gir dene. Özelliklerinde yazıyor kontrolcü desteğinin durumu steamde bütün oyunlarda yazar. Sende hangi oyunun yüklü olduğunu nerden bilelim müneccim miyiz.

Çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık . Neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…