Yeni PC'de Windows 11 kullanıyorum. Ancak Valorant oynarken bazen bilgisayar takılıp kalıyor Alt+Tab yaptığımda takılıyor kalıyor. Kapatıp açmam gerekiyor düzelmesi için. Bazen normal kullanımda 10-15 dakika PC başından kalktığımda geri döndüğümde aynı sorunu yaşıyorum donup kalıyor. Sizce Windows 10'a dönmeli miyim? Hâla bu tarihte Windows 10 kullanılır mı? Performanstan yana sorun yaşar mıyım?
Yeni PC'de Windows 11 kullanıyorum. Ancak Valorant oynarken bazen bilgisayar takılıp kalıyor Alt+Tab yaptığımda takılıyor kalıyor. Kapatıp açmam gerekiyor düzelmesi için. Bazen normal kullanımda 10-15 dakika PC başından kalktığımda geri döndüğümde aynı sorunu yaşıyorum donup kalıyor. Sizce Windows 10'a dönmeli miyim? Hâla bu tarihte Windows 10 kullanılır mı? Performanstan yana sorun yaşar mıyım?
Windows 10'un desteği 2025'te kesilecek bence sen en iyisi tiny11 kur.
Tiny11'in linki: Tiny11 : NTDEV : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Tiny 11 nedir hocam ghost spectre gibi mod mu ?Windows 10'un desteği 2025'te kesilecek bence sen en iyisi tiny11 kur.
Tiny11'in linki : Tiny11 : NTDEV : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Tiny 11 nedir hocam Ghost Spectre gibi mod mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.