Windows 10'a dönmek mantıklı mıdır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
öncelikle bu videodaki adımları yapın düzelmezse, Windows server 2025'i deneyebilirsiniz. Belki sorununuzu düzeltir. Düzelmezse Windows 10 veya 10 IoT LTSB sürümlerine yönelebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yeni PC'de Windows 11 kullanıyorum. Ancak Valorant oynarken bazen bilgisayar takılıp kalıyor Alt+Tab yaptığımda takılıyor kalıyor. Kapatıp açmam gerekiyor düzelmesi için. Bazen normal kullanımda 10-15 dakika PC başından kalktığımda geri döndüğümde aynı sorunu yaşıyorum donup kalıyor. Sizce Windows 10'a dönmeli miyim? Hâla bu tarihte Windows 10 kullanılır mı? Performanstan yana sorun yaşar mıyım?

Windows 10'un desteği 2025'te kesilecek bence sen en iyisi tiny11 kur.

Yeni PC'de Windows 11 kullanıyorum. Ancak Valorant oynarken bazen bilgisayar takılıp kalıyor Alt+Tab yaptığımda takılıyor kalıyor. Kapatıp açmam gerekiyor düzelmesi için. Bazen normal kullanımda 10-15 dakika PC başından kalktığımda geri döndüğümde aynı sorunu yaşıyorum donup kalıyor. Sizce Windows 10'a dönmeli miyim? Hâla bu tarihte Windows 10 kullanılır mı? Performanstan yana sorun yaşar mıyım?

Tiny11'in linki : Tiny11 : NTDEV : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive

Technopat Haberler

Geri
Yukarı