Windows 10'a dönülür mü?

efe yaraneri

Centipat
Daha fazla  
2 yıl önce aldığım PC'ye Windows 11 kurmuştum ama hem oyun oynarken hem YouTube'da falan video izlerken ara sıra donuyor, oyunlarda drop oluyor ve ısınıyor. Windows 10 PC'yi rahatlatır mı? Ya da Windows 10'da daha mı yüksek FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıl önce aldığım PC'ye Windows 11 kurmuştum ama hem oyun oynarken hem YouTube'da falan video izlerken ara sıra donuyor, oyunlarda drop oluyor ve ısınıyor. Windows 10 PC'yi rahatlatır mı? Ya da Windows 10'da daha mı yüksek FPS alırım?

Sistem özellikleri ne hocam?

Bende Windows 11'de ciddi performans kayıpları yaşamıştım ancak daha ilk çıktığı zamanlarda. Tekrar Windows 10'a döndüm ve hiç Windows 11 kurmadım. Birçok kişi sorunları çözülmüş diyor ama bilmiyorum, çözülmüşte olabilir.

Sistem özelliklerini belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Windows 11'in tam doğru çalışmıyor dönebilirsin, daha yüksek FPS alacağını sanmıyorum.

Bende Windows 11'de ciddi performans kayıpları yaşamıştım ancak daha ilk çıktığı zamanlarda. Tekrar Windows 10'a döndüm ve hiç Windows 11 kurmadım. Birçok kişi sorunları çözülmüş diyor ama bilmiyorum, çözülmüşte olabilir.

Sistem özelliklerini belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Ben kullanıyorum hala sorunlar devam ediyor.

Sistem özeliklerini bekliyorum fakat PC kötüyse 10'a geçtindemi çok bir şey fark etmez.

Windows 11'in tam doğru çalışmıyor dönebilirsin, daha yüksek FPS alacağını sanmıyorum.

Doğru çalışıyor ilk çıktığı zamanlar çok fazla sorunu vardı fakat çoğu çözüldü sorunların sebebi sistem özelliklerinin düşük olmasıdır.

Zaten bana Windows 11 estetik olarak nedense kötü görünüyor. Windows 10'a alıştığımdan heralde. Onun dışında, evet belki bazı küçük sorunlar düzelebilir.

Doğru çalışıyor ilk çıktığı zamanlar çok fazla sorunu vardı fakat çoğu çözüldü sorunların sebebi sistem özelliklerinin düşük olmasıdır.
RX 6600 XT, 32 RAM, R5 3600. Evet, çok iyi bir sistem değil ama kötü bir sistem de değil. Böyle bir sistem Windows 10'da gıcır gıcır çalışıyorsa Windows 11'de neden çalışmasın? Ama dediğiniz gibi sorunlar çözülmüşse iyi olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı