DarkMen
Hectopat
Umarım Windows 11 kullanıcıları tarafından linç'e maruz kalmazsın.En iyisi Windows 10 zaten.
Umarım Windows 11 kullanıcıları tarafından linç'e maruz kalmazsın.En iyisi Windows 10 zaten.
Umarım Windows 11 kullanıcıları tarafından linç'e maruz kalmazsın.
Zaten bana Windows 11 estetik olarak nedense kötü görünüyor. Windows 10'a alıştığımdan herhalde. Onun dışında, evet belki bazı küçük sorunlar düzelebilir.
RX 6600 XT, 32 RAM, R5 3600. evet, çok iyi bir sistem değil ama kötü bir sistem de değil. Böyle bir sistem Windows 10'da gıcır gıcır çalışıyorsa Windows 11'de neden çalışmasın? Ama dediğiniz gibi sorunlar çözülmüşse iyi olabilir.
Ne gibi? Windows 10'da rahatsız edecek hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.Windows 10'da bile hala sorunlar var
Sene sonu zaten destek kesilecek zaten herkes geçecek Windows 11'e.
Ne gibi? Windows 10'da rahatsız edecek hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.
Sene sonu zaten destek kesilecek zaten herkes geçecek Windows 11'e.
Onu bana değil, Windows 11 kullanlara sorun hocam. Hâşa, ben de Windows 10 kullanıyorum ve çok memnunum.Niye kalsın hocam. Kabul edelim en iyisi değil. Her güncellemede başka bir sorun çıkıyor.
Onu bana değil, Windows 11 kullanlara sorun hocam. Hâşa, ben de Windows 10 kullanıyorum ve çok memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.