Windows 10'a formatı ISO dosyasından direkt kurulum olarak yapmak mümkün mü?

Agent Norix

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma acilen format atmam gerekiyor ve sıfırlamlama işlemi için kesinlikle format gibi değildir deniyor. Elimde 8 GB veya üstü bir USB bellek bulunmuyor. Yani sorum şudur ki ben internetten formatı indirsem ve ISO dosyasını daemon Tools ile çalıştırıp başlatsam bu formatta bir sakatlık olur mu? Ya da sfırlama işlemi olarak devem etsem bu formattan farksız olabilir mi? Görüşleriniz nedir? Cevapları ne kadar hızlı alabilirsem benim için o kadar iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bilgisayarıma acilen format atmam gerekiyor ve sıfırlamlama işlemi için kesinlikle format gibi değildir deniyor. Elimde 8 GB veya üstü bir USB bellek bulunmuyor. Yani sorum şudur ki ben internetten formatı indirsem ve ISO dosyasını daemon Tools ile çalıştırıp başlatsam bu formatta bir sakatlık olur mu? Ya da sfırlama işlemi olarak devem etsem bu formattan farksız olabilir mi? Görüşleriniz nedir? Cevapları ne kadar hızlı alabilirsem benim için o kadar iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

CD ve USB Bellek Olmadan Temiz Format Atma Rehberi | Böyle bir rehber hazırlamıştım işine yarayabilir.

Ben çok kez bu işlemi yapmıştım bir sıkıntı olmamıştı bir aralar benim de usbm yoktu.

Bir zararını görmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı