Windows 10'a geçersem FPS'te artış olur mu?

BED040

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, yakın zamanda görmüşsünüzdür unlost FPS artırma videosunu görmüşsünüzdür
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Şu anki işletim sistemim Windows 8.1 ve bu ayarların çoğu yok olan ayarları uygulamama rağmen halen bir FPS artışı gözlemleyemedim acaba Windows 10'a geçip bu ayarları uygularsam FPS artışı sağlayabilir miyim?
Sistemim:
CPU: Intel Core 2 Duo E8400.
GPU: MSI Radeon R7 240 2 GB.
RAM: 3 GB 800 MHz.

Bu videoları kesinlikle tasvip etmiyorum. Zamanında bir tanesini izledim, o zamandan beri hiç izlemem. Bu videolardaki bahsedilen FPS artışını, çözünürlük düşürme ve oyunu 4:3'te oynama gibi ayarlar yapıyor. Geri kalanı çok da işe yaramıyor. 60'dan 200'e çıkmak zaten hikaye.

Normalde Windows 10 kullanmanızı öneririm fakat sırf bu yüzden geçmenize gerek yok.

Kesinlikle Win 8.1 kalmalısın. Win 10 senin sistemi zorlar :)
Bu videoları kesinlikle tasvip etmiyorum. Zamanında bir tanesini izledim, o zamandan beri hiç izlemem. Bu videolardaki bahsedilen FPS artışını, çözünürlük düşürme ve oyunu 4:3'te oynama gibi ayarlar yapıyor. Geri kalanı çok da işe yaramıyor. 60'dan 200'e çıkmak zaten hikaye.

Normalde Windows 10 kullanmanızı öneririm fakat sırf bu yüzden geçmenize gerek yok.
benimde bir arkadaşım denemişti bu videodakileri ardından tekrar açamamış format attı şimdi

Windows 10 geçersem bir performans artışı olur mu?

Windows 10 geçersem bir performans artışı olur mu?
Sanmıyorum. Arkadaşların da dediği üzere sisteminiz 8.1'de daha stabil çalışır. W10 biraz zorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı