Windows 10'a geçilmeli mi?

Arkadaşın dediğini yap uygun olursa geçebilirsiniz. Bu sistemde olur şimdi ekran kartın nedir. 1 GB ta tam olarak yazarsan olur. Sistemin müsait windows 10 zaten bu sistemde video izleyeceksin haber falan işte olur sıkıntı yok kur gitsin. Ama ekran kartın WDDM 1.0 sürücüsüne sahip DirectX 9 veya sonrası olması lazım bundada sorun yoksa devam et kur.
Nvidia Geforce 210.
HDD olduğu için 8.1 daha mantıklı. Setup olarak kolayca geçebilirsiniz.
Video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu bir ara yapmayı denedim, fakat anahtar kodu istedi benden. o yüzden yapamadım.

Hocam sizin için en iyisi Windows 7 Windows 10 daha yeni nesil sistemlerde daha iyi optimize edilerek yüksek peerformans almanızı sağlıyor ancak bazı eski sistemlerde performans kaybına sebep oluyor.

Nvidia Geforce 210.

Bunu bir ara yapmayı denedim, fakat anahtar kodu istedi benden. o yüzden yapamadım.
windows 8.1 iniyor iso olarak rufus programını kullanarak usb ye yükleyeceksin.
Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir bu sayfadan indir. Ben rufus programında yardımcı olurum buradan.

Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir bu sayfadan indir. Ben rufus programında yardımcı olurum buradan.
Sistemin UEFi destekleyip desteklemediğini öğren bu şekilde.

Win+R tuşlarına basarak Çalıştır kutusunu açın ve msinfo32 yazın.
BIOS modunu bulun Eski yazıyorsa BIOS UEFI kullanıyorsanız zaten yazıyordur
DDR3 anakart.
6 GB RAM.
1 GB ekran kartı.
Intel E7400 2.80
500 GB HDD.
Ben şu an Windows 7 64 işletim sistemini kullanıyorum, ama artık Windows 10 sürümüne geçmek istiyorum. Yakınımdaki bilgisayarcı esnaf yapmamam gerektiğini, PC'yi kastırabileceğini söyledi ama ben pek bir şey olacağını düşünmedim. Sizce bu donanımlara sahip PC'mi Windows 10 yapmam mantıklı mı?
Ekran kartın Windows 10 64 bile bit destekliyor bana tam olarak ana kartını yazar mısın modelini ve markasını bunuda msinfo32 sayfasında temel kart ürünün de yazar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı