Windows 10'a Geçiş

Setheleh

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar,

Daha önce benzer bir başlık açmıştım ama aklıma takılan bazı sorulara cevap bulabilmek adına yeni bir başlık açmak istedim. Şu an halihazırda win7 kullanıyorum henüz stabil olmadığı için win10 teknik preview'a geçmek istemedim ve yükseltme seçeneği sanıyorum artık yok. (Önceden windows güncellemesi olarak geliyordu artık gelmiyor.) Şimdi sorum şu win 8.1'e upgrade etsem windows tool ile daha sonra ücretsiz olarak win10 tam sürümüne geçebilir miyim ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Böyle uğraşmaya gerek yok bence. Yedekleyin önemli bilgileri, Sonra direk kurun Windows 10 istiyorsanız. Tavsiyem 8.1'dir ama.

Selamlar,

Daha önce benzer bir başlık açmıştım ama aklıma takılan bazı sorulara cevap bulabilmek adına yeni bir başlık açmak istedim. Şu an halihazırda win7 kullanıyorum henüz stabil olmadığı için win10 teknik preview'a geçmek istemedim ve yükseltme seçeneği sanıyorum artık yok. (Önceden windows güncellemesi olarak geliyordu artık gelmiyor.) Şimdi sorum şu win 8.1'e upgrade etsem windows tool ile daha sonra ücretsiz olarak win10 tam sürümüne geçebilir miyim ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Windows 10 zaten 1 yıl için ücretsiz olacak. Eğer doğru anladıysam ilk önce 7 'den 8.1'e sonrasında 10'a yükseltme yapmak istiyorsunuz, yükseltme seçeneği yeniden kurulumdan daha basit fakat üst üste yükseltmenin performans kaybına neden olacağını düşünüyorum. Sıfırdan kurulum daha iyi olur bence.

8.1 kullanıyorum, gayet iyi çalışıyor sorun yaşamıyorum. Tavsiye ederim.

Windows 10 zaten 1 yıl için ücretsiz olacak. Eğer doğru anladıysam ilk önce 7 'den 8.1'e sonrasında 10'a yükseltme yapmak istiyorsunuz, yükseltme seçeneği yeniden kurulumdan daha basit fakat üst üste yükseltmenin performans kaybına neden olacağını düşünüyorum. Sıfırdan kurulum daha iyi olur bence.

8.1 kullanıyorum, gayet iyi çalışıyor sorun yaşamıyorum. Tavsiye ederim.
Doğrudur win 10 tam sürüm çıkana kadar win 8.1 sonrasında da win 10'a geçmeyi düşündüm. Temiz kurulum elbette ki bence de en iyisi ama yükseltme imkanı varken uğraşmak istemedim denemekten zarar gelmez ne dersiniz ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı