Windows 10'a geçmeli miyim?

Windows 7 2020'de tarihe gömülecek. Yeni donanımlar, oyunlar, yazılımlar Windows 10'a göre tasarlanıyor. Yeni sürücüler temel güncellemeler Windows 10'a göre çıkıyor. Yeni teknolojiler (DX12, ray tracing vs.) Windows 10'da. Bilgisayarın eski değilse Windows 10'da sıkıntı çıkarmaz. Bir haftaya alışırsın. Yeni alacağın sisteme Windows 7 kurmak ''aptalca'' olur. Bazı geri kafalı arkadaşlar Windows 7 diyebilir.
 
Masaüstü bilgisayarımda Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Dizüstündeki Windows 10 gibi kanser etmiyor insanı.

Oyun performansı konusunda hantal bir işletim sistemi benim için. Arka planda bu kadar çerçöp çalıştıran, oyun performansına etki eden, saçma sapan güncellemelerle sistemi terörize eden başka bir işletim sistemi görmedim. Gelen güncellemeyle düzelecek diyorsun, bir bakmışsın daha da beter olmuş.

Bana kalsa dizüstüne de Win 7 kuracağım ama, maalesef el mahkûm. Donanımlara sürücü desteği kesilene kadar geçmem Windows 10'a.

Her şeyin günceli değil, adam akıllı çalışanı makbuldür.
 
Sürücü desteğin varsa beklemen bir hata,
GeForce 7300 LE ekran kartımın sürücüsü (En son Windows 8 için yapılmış ama Windows 8.1'de çalışıyor) Windows 10'da çalışsa Pentium 4 sisteme bile kurarım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı