Windows 10'a Nasıl Geçiş Yaparım?

Windows 10 için o kadar da güncel parçalara gerek olduğunu sanmıyorum. Çift çekirdekli bir işlemci ve 8 GB DDR3 RAM ile oldukça iyi kullanılıyor(denendi onaylandı)
Ne kadarında var bilmiyorum ama Windows 7 2017+ çıkan tüm parçalara destek verirse kimse Windows 10 kullanmaz. Çıkmasına gerek yokmuş dediğim bir sürüm. Windows 98'e kafa tutsun diye mi çıkardılar bilmiyorum.
Detaylı olarak incelemeni öneririm. Bu devirde XP veya Windows 7 kullanmanın mantığı nedir acaba? https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4057281/windows-7-support-ended-on-january-14-2020
RAM oyuna kalsın.

Mevcuttaki sisteminiz crack ise direkt temiz kurulum yapın. Bedava olan deneme sürümüyle kullanıp kullanmamak size kalmış. Crackli yükseltme işleminden sonra bir lisans anahtarı ile dahi sıkıntı yaşıyorsunuz. Temiz kurulum yapın.
temiz kurulum derken
Merhabalar ben Windows 7 kullanıcısıyım fakat Microsoft artık Windows 7'ye destek vermicekmiş Ocak'ta duyurmuş bende Windows 10'a geçmeyi düşündüm nasıl kuracağım bedavaya bilen var mı?

Arkadaşlar sistemim 4 GB RAM GeForce 210 ekran kartı 1GB 1.86GHz işlemci geçiyim mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı