Bleawed Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #1 Windows 10 da ayarlar ve Spotify'ın logosu bu. Dosya Ekleri ayarlarr.png 1,7 KB · Görüntüleme: 66
Çözüm Bleawed 24 Kasım 2023 BersBeyy dedi: Çok teşekkürler güncelleme kaldığını yeni hatırladım hatırlattığınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anlamadım niye böyle oldu güncellemeden mi? Sorun kendi kendine düzelmiş.
BersBeyy dedi: Çok teşekkürler güncelleme kaldığını yeni hatırladım hatırlattığınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anlamadım niye böyle oldu güncellemeden mi? Sorun kendi kendine düzelmiş.
BersBeyy Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #2 Çok teşekkürler güncelleme kaldığını yeni hatırladım hatırlattığınız için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
KS KS Bleawed Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #3 BersBeyy dedi: Çok teşekkürler güncelleme kaldığını yeni hatırladım hatırlattığınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anlamadım niye böyle oldu güncellemeden mi? Sorun kendi kendine düzelmiş. Son düzenleme: 25 Kasım 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
BersBeyy dedi: Çok teşekkürler güncelleme kaldığını yeni hatırladım hatırlattığınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anlamadım niye böyle oldu güncellemeden mi? Sorun kendi kendine düzelmiş.