Windows 10'da başlat menüsünde son kullanılanlar ve silinen uygulamalar nasıl kaldırılır?

mstfdrms

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta gördüğünüz gibi başlat menüsündeki uygulamaların son açılanları recent kısmı silinmiyor, kaldır dediğim zaman kaldırılamadı diyor, uygulama geçmişini her yerden kapattım Regedit üzerinden kapattım, ayarlardaki başlat kısmından kapattım, klasör geçmiş ayarlarından sıfırlayıp kapattım. Ama bu kalanlar silinmiyor acayip sinirimi bozdu CCleaner ile ttemizledim, Kaspersky ile virüs taraması yaptım aklıma daha başka bir şey gelmiyor nasıl kurtuluruz.

Ayrıca Denetim Masası'ndan silinen uygulamalar da başlat menüsünde kalmaya devam ediyor hiçbir şekilde tıklanmıyor işlem yapılmıyor nasıl kaldıracağım bunları.

Dosya Ekleri

• aaa.png
    aaa.png
    347,1 KB · Görüntüleme: 125
  • awdawd.png
    awdawd.png
    297,5 KB · Görüntüleme: 110
Bayağı araştırmıştım bu olayı ama ben bulamamıştım çözümünü. Uygulama kaldırınca Denetim Masası'ndan değil, Revo Uninstaller ile kaldırılması çok daha sağlıklı ve temiz olur.

Bunu deneyebilirsin ama işe yarayacağını düşünmüyorum.

• Çalıştır'ı aç.
  • Recent yaz.
  • Hepsini sil.
Wise Care 365, geçersiz kısayolları falan tespit edip silebilir. Denemen iyi olacaktır.

Bende bayağı araştırdım çözüm bulamayınca forumlarda kendim konu açtım en sonunda.
Recent kısmı boş gözüküyor çünkü dediğim gibi her yerden kapattım ve sildim geçmişi sadece bu kalanlar var. Wise Care 365 ile programın önerdiği tüm taramaları yaptım sonuç hala aynı :(

Ben de bayağı araştırdım çözüm bulamayınca kendim konu açtım en sonunda.
Recent kısmı boş gözüküyor çünkü dediğim gibi her yerden kapattım ve sildim geçmişi sadece bu kalanlar var. Wise Care 365 ile programın önerdiği tüm taramaları yaptım sonuç hala aynı. :(

Çok tilt ettiyse format atabilirsin.

Format nasıl atılıyor bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla format atınca her şey siliniyor bunun için format atamam çok vaktimi alır format dışında bir çözüm lazım.

Ücretli uygulama kanka 450TL veremem maalesef. Ayrıca yukarıda arkadaşın önerdiği program da benzeri bir program CCleaner da aynı şekilde çözüm olacağını da sanmıyorum.

Araştırdım Full versiyonu 1 hafta önce bedava verilmiş şansa lisans süresi dolmuş :D

başka çözüm önerisi olan var mı

Bu dipsiz çukurdan çıkamadım tam 1 gün boyunca araştırdım çözmek için uğraştım yabancı forumlarda maalesef çözümsüz kaldım kafayı yiycektim ki en son çare olarak Windows'u sıfırladım sorun çözüldü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı