Çözüldü Windows 10'da büyük problem

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JesusCried

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şimdi sizlere bilgisayarımdaki yaşanan olayları söyleyeceğim:

• Bazı .exe dosyalarını açarken 0xc0000005 hatası. (Tekrar yüklediğinizde ve pencereyi kapattığınız da yine aynı sorun oluşuyor ve tekrardan açılmıyor.)
• Windows Update ile ilgili 0x80080005 hata kodlu güncelleme sıkıntıları.
• Anti-Virüs yazılımlarının inmemesi.
• Bazen alakasız uygulamaların alakasız dosyalarının silinmesi.
• Windows Defender'ın çalışmaması.

Yazdığım bu sorunların ekran görüntüleri ektedir. +Winver (Hepsinin değil)

Sorunumun bir çözüm bulmasını istiyorum eğer ki içinden çıkılamaz bir hal alırsa bilgisayarı sıfırlayacağım. Eğer ki istediğiniz bilgiler olursa saat 22:00'a kadar zamanım var verebilirim, o süreden sonra bir net çözüm alamazsam sıfırlayacağım.

Dosya Ekleri

• 0x80080005.jpg
    0x80080005.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 0xc0000005.png
    0xc0000005.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 73
  • winver.png
    winver.png
    14 KB · Görüntüleme: 81
  • resim_2021-01-09_185138.png
    resim_2021-01-09_185138.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman yapman gereken Flash Bellek ile yapmak. Çünkü sıfırlamayı bile engelleyen virüsler çıkabiliyor. Bir arkadaşınızdan veya komşunuzdan ödünç alın bir saatliğine, başka bir bilgisayardan belleği hazırlayın.

Flash bulunabilir diye düşünüyorum da asıl sıkıntı, bu bilgsyardan belleğe yazmaya çalışırsam virüs tekrar mı taşınır?

Format için Flash Belleğim yok bunun eğer ki onsuz ve güvenli bir şekilde yapılmasının yolu varsa tabiki de deneyebilirim. Ayrıca antivirüs inmiyor
Yeni bir gelişme var, PC'imde 60 tane Registry malware bulundu. Nasıl Registryi düzelteceğim?
en son ne indirdin bulaştı ?
Yeni bir gelişme var, PC'imde 60 tane Registry malware bulundu. Nasıl Registryi düzelteceğim?
onları düzeltmek zordur en iyisi temiz format usb yoksa verdiğim linkten indirebilirsiniz microsoftun sitesidir

en son ne indirdin bulaştı ?

onları düzeltmek zordur en iyisi temiz format usb yoksa verdiğim linkten indirebilirsiniz microsoftun sitesidir
İndirmeye başladım bile :D, şunu söylemem gerekiyor bunlar hakkında hatırladığım bir şey yok en son kendi sitesinden CLEO for GTA SA indirmiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı