Kendi bilgisayarımda Kaspersky ve Defender'ı deneyimledim arasında hiçbir fark göremedim. O kadar korsan oyun indirdim hep defender vardı ve hiçbir şey olmadı tabii biraz da tercih meselesi birçok testte defender iyi sonuçlar vermiş.
Kendi bilgisayarımda Kaspersky ve Defender'ı deneyimledim arasında hiçbir fark göremedim. O kadar korsan oyun indirdim hep defender vardı ve hiçbir şey olmadı tabii biraz da tercih meselesi birçok testte defender iyi sonuçlar vermiş.
ESET veya Kaspersky arasında hangisini tercih ederdiniz peki? Benim bilgisayarın özelliklerini de düşünerek.
Sistem;
Core 2 Duo E8500.
Foxconn 2A8CH anakart.
2+2 4 GB DDR3 1066MHz RAM.
GT730 2 GB.
WD 250GB 7200RPM HDD.
ESET veya Kaspersky arasında hangisini tercih ederdiniz peki? Benim bilgisayarın özelliklerini de düşünerek.
Sistem;
Core 2 Duo E8500.
Foxconn 2A8CH anakart.
2+2 4 GB DDR3 1066MHz RAM.
GT730 2 GB.
WD 250GB 7200RPM HDD.
Bilinen antivirüs programlarını kullanmak riskli mi? Hocam cümleyi doğru kurduğunuza emin misiniz? Ne yapalım yani Google'a antivirüs yazıp ilk çıkanı mı kuralım?
Aksine bilinen antivirüsleri kullanmak daha güvenlidir.